Jump to content

funkyy

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. decko je dobio kaznu za platiti 14 tisuca kuna. tamo je prespavao jednu noc i u pratnji 2 policajaca su ga dovezli do granicnog prelaza. da li se moze ta kazna placati u ratam, na vise djelova? da li bi utjecalo na smanjenje kazne kad bi mi sklopili brak u njegovoj drzavi i kad bi imali papire sto smo sklopili brak? hvala
  2. decko mi je imao ovdje obrt, i cekao je da dobije vizu ali nisu mu je dali jer je istjecala mu putovnica pa je isao u republiku srbiju napravit novu, te su mu zbog isticanja putovnice u RH dali 3mjseca boravka i rekli nakon sto napravi novu ce dobit vizu. medjutim trebao je duze cekati da dobije novu putovnicu. kad se je vratio u RH htjeli smo se vjencati ali njegove papire koje je imao nisu priznali(od unmika) i nismo nikako mogli sklopiti brak. po isteku 3mjeseca nije imao vise nikakve papire za ostanak te ga je policija uhvatila i bio je duzan napustiti RH. medutim on nije kaznjavan zbog nicega niti je pocinio neko kazneno djelo. za vrjeme boravak u mupu, tj.centru dje je bio prije napuštanja RH, nisu mu rekli niti da ima se pravo zaliti, nista mu zapravo nisu rekli i ponasali su se prema njemu kao prema najvecem zlocincu. nakon sto je deportiran, ja sam isla se raspitati u tu postaju dali se imamo pravo zaliti nasto su mi odgovorili da nemozemo nista uciniti, i da gubimo vrjeme, te su me prakticki potjerali van. mi smo obadvoje vrlo mladi i zivjeli smo zajedno, samo smo zeljeli da se neodvajamo jedno od drugog, zato on nije napustio drzavu u zadanom datumu. nitko nam nije zelio pomoc niti nakon njegovog deportiranja niti sad nakon 2 mjeseca. mi jednostavno neznamo sto da ucinimo. vrlo nam je tesko ovako, nemogu opisati.
  3. dali se moze izjaviti žalab ministarstvu unutarnjih poslova protiv rješenja donesenog prije 2 mjeseca? decko mi je deportiran iz RH zbok isteklog boravka na 1 godinu. kad sam isla u policijsku postaju gdje je priveden raspitati se dali se moze podnjeti zalba u diplomatsko predstavnistvo, odgovorili su mi da se on nemoze zaliti i da nepokušavamo nista. sad su prošla 2 mjeseca i tek nam sad govore pa trebali ste se zaliti. nema gdje nismo isli pitati i gdje nismo sve zvali i pokusavali doznati dali mozemo smanjiti kaznu, niko nam nije nista htjeo objasniti ni reci., svi su nam poklapali slušalice i odbijali nas, tek sad su nam rekli da smo se mogli zaliti ali isteklo je vrjeme. decko nije kaznjen zbog nicega drugog, samo je deportiran jer mu je istekao boravak. molim vas recite nam dali postoji kakva mogucnost da se moze smanjiti ta kazna??????
  4. decko mi je deprtiran iz hrvatske jer je boravio ovdje nakon sto mu je istekao boravak . dobio je zabranu ulaska jednu godinu. nije medutim pocinio nikakvo kazneno djelo. zivjeli smo dugo zajedno i htjeli bi sklopiti brak , te nas zanima dali postoji bilo koji nacin da se on vrati u hrvatsku prije ili da se smanji ta zabrana nekako. ako postoji bilo koji nacin. on je srpski drzavljanin a ja sam drzavljanka RH. dali se moze uciniti nesto da se smanji ta kazna, brak ili bilo sto, molim vas odgovorite nam ako postoji nacin da se smanji kazna i da se vrati prije?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija