Jump to content

sth

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. sth

    čl. 216. st.1

    fala lipa na odgovoru
  2. sth

    čl. 216. st.1

    zanima me za koliko je tu zastara...evo 3 godine su prosle od tog djela, danas je dosao optuzni prijedlog... vrlo vjerojatno cu bit osloboden, ali me zanima u krajnjem slucaju,kad je zastara jer ce vjerojatno drugi ic na tu opciju...
  3. sth

    zastara

    optuzen san za clanak 222 (1) od tog dogadaja proslo je otprilike godinu ipo dana, i primia san do sad jedno 4-5 poziva na koje san se uredno odazva, ali jedna osoba se dosad nikako nije odazvala tako da jos nijedno saslusanje ni rasprava nije provedena... jel mogu znat koliko jos ima do zastare u ovom clanku?
  4. eto, "Utjerivaczakona" kad si vec spomenia tu Makarsku (tocnije slucaj:Dubci) zelia bi se nadovezati,iako iskreno ne znan ni sta cu napisati,ali valjda se zelim negdi ispucati... cita san dosta tema i vidin da si dosta upucen.... ..par dana nakon toga sta se desilo san pozvan u policiju u split koja mi je zbog sumnje da sam bia tamo ( A NISAM!) dala 8dana mjere opreza za hajduk i hrvatsku....nije mi to posebno drago bilo, ali racuna sam: "aj, izdrzat cu tih 8dana"... naravno,grdno san se privaria...nakon tih 8dana mene nazove opet policija da je poslano produzenje mjere opreza iz makasrke od presjednice suda....i to sve do okoncanja tog slucaja....eeeeeeeeeeeeeeeeeej.....znaci mozda i jedno 3-4godine....jer nas je 10-ak na tome spisku i nek svaki put neko slucajno ne dode,bude bolestan itd... pa svjedoci ili ko zna sta... oduzit ce se sigurno u to ne sumnjan... naravno da san se zalia visokome prekrsajnome sudu i njihovo rjesenje pobia u svim tockama...proslo je misec dana otkad sam posla zalbu. pa me zanima u roku koliko bi mi otprilike moglo doc rjesenje zalbe...pitam jer kad san otisao u makarsku da popricam s tom predsjednicom suda da mi obrazlozi sve jer uopce nisan bia niti ispitivan nego preventivno, nit je provjeren moj alibi, nit ista, ali njena tajnica je rekla da me ova ne zeli primiti i usput sam tajnicu pitao za koliko bi moga ocekivat odgovor sa VPS-a, i ona mi je rekla godinu,godinu ipo.....a prije par dana san pita jednog suca, kaze mi jedno 4 miseca... pa me zanima koliko otprilike jer mi je trenutno sve u toj zalbi u kojoj sam se zalia na tu mjeru opreza... pa da se ne nadan bezveze pozitivnome odgovoru za 4 miseca, kad ono tek dode za godinu dana.... ...a ako mi odbiju tu zalbu, u govnima san jedno 3-4godine.... i onda kad se nakon te 3-4 godine dokaze da san bia u pravu.....ko ce mi platit 3-4 godine provedene bez voljenoga kluba (nemojte se smijat ovome jer mi stvarno puno znaci) i to sta sam na svaki dan utakmice triba bit na odredenome mjestu prijavljen policiji....ko ce mi to sve platit................kakva drzava........DUBOKO RAZOCARAN.... ...zanima me kako bi postupia u slicnoj situaciji....??? fala lipa!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija