Jump to content

Vrbovec

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Vrbovec objavio

  1. 😑 Totalno neshvatljiv zakon. Da sve moram dijeliti s njim (jer ima još nekretnina koje glase na roditelje) koji se samo rodio i dobio pravo na to dok pokojna sestra, uz dužno poštovanje prema njoj, nije uložila kune u ništa.

    Znači ne preostaje mi ništa drugo nego moliti se Bogu da ne odraste u nekog turbo probisvijeta koji će mi raditi probleme pod stare dane. Divota.

  2. Sestra mi je umrla 2014g i iza sebe ostavila muža i dvogodišnjeg dječaka. Živjeli su s nama u kući (starci i ja dolje, njih troje gore). Šogor se odselio sa malim prije 6 godina i ja se planiram preseliti gore na kat. 

     

    Mene zanima da li nećak ima ikakvo pravo nasljedstva koje bi šogor mogao tražiti dok smo moji starci (oni su vlasnici kuće i samo oni) i ja živi i da li ima ikakvo pravo na išta?

     

    Unaprijed hvala na odgovoru.

  3. Živim u kući sa roditeljima (glasi na njih) u prizemlju. Sestra mi je umrla 2014. godine koja je živjela s mužem i djetetom na katu. Sredili si kat (nešto oni svojim sredstvima, nešto joj pomogli roditelji). Nakon godinu dana šogor se s djetetom odselio i uzeo većinu svog namještaja. Nekoliko stvari je još gore jer nezgodno mu ih je smjestiti u novom smještaju.  

    Želim se preseliti gore i stvari mi ne smetaju (smjestio bi ih u jednu sobu) pa u biti pitam smijem li ja se gore komotno preseliti bez da kršim neki zakon ili diram nekoga u slabu točku?

     

    Hvala

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija