Jump to content

rastafaral

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ali zanima me sto se sad meni moze dogoditi jer ja nisam ni bio prijavljen u toj firmi?niti sam ista tu radio?
  2. imam veliki problem s prijateljem sam otvorio firmu, kratko smo poslovali nakupilo se hrpa dugova on je kao direktor bio prijavljen u firmi a ja radim u drugoj firmi. nakupilo nam se hrpa dugova i on je pobjego izvan zemlje i ne mogu do njega ja sam uplacivao jos novaca na firmu kao posudba i htio sam vratiti te dugove no on je sve digo i potrosio i sad sam u jako velikim problemima i kaj je najgore naznam uopce kaj da napravim molim vas pomagajte mi...
  3. dobra vecer ponovno pisem pitanje jer mi je stvarno jako hitno a nikakav odgovor jos nisam dobio. dakle u petak navecer me policija uhvatila sa 4 suzice spida od po 0.1g. sto ja mislim da mi nikako ne mogu pripisati dilanju jer kome bi prodo o1. g. spida to bi prodaval po 5 kn. mislim da je to glupost, bio sam oko sat vremena u stanici i za to vrijeme su mi citali po mobitelima u kojima sam imal poruku , ima li sta? i dal se da ista srediti? te me zbog toga ucjenjuju da mi mogu pripisati dilanje sto nisam nikako, to je bilo za osobnu upotrebu . sad moram doci u cetvrtak opet u policiju pa pitam da li me mogu tamo zadrzati i za sta me mogu optuziti, S time da nisam prije kaznjavan samo sam prije 8-9 g. evidentiran kad su me uhvatili s 1 jointom. Kakva mi kazna slijedi i dal mi moze biti olakotno sto imam 5 g. radnok staza i sto radim redovno i nemam nikakvih drugih problema. molim pomoc hitno.
  4. molim hitno pomoc. pao sam sa o.4 g. speeda u 4 boombice to je bilo za mene za osobnu upotrebu , al su rekli na policiji da ce me sjebat jel mogu zbog toga dobiti zatvor ako sam vec prije bio samo evidentiran prije oko 8. godina zbog jednog jointa nisam za to nikakvu kaznu dobio. molim pomoc hitno.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija