Jump to content

Alfa63

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Alfa63 objavio

  1. Mogu li ja kao najmodavac sama sastaviti ugovor za najam stana, koji se može solemzirati kod javnog bilježnika? I što takav ugovor mora obavezno sadržavati?
  2. Poslodavac je zaposleniku uplatio osobni dohodak na pogrešan račun. Znači li to da poslodavac treba tražiti novac natrag od banke i ponovo uplaćivati na drugi račun ili samo tražiti od banke da se novac prebaci sa jednog računa zaposlenika na drugi račun?
  3. Koliko dana treba da se novac pogrešno uplaćen na račun pod ovrhom, prebaci na zaštičeni račun ili podigne? Otprilike standardno.
  4. Mozete li detaljnije objasniti 1. kada je netko porezni rezident i 2.kako i gdje se ispisati kao porezni rezident?
  5. Hvala na brzom odgovoru. Molim vas jos samo obrazac za otkazivanje ugovora.
  6. Ja sam najmodavac. Podstanar mi vec drugi put zaredom kasni sa placanjem najamnine i rezija, do sada joj nisam poslala opomenu pred otkaz, jer mi svaki tjedan javlja putem Vibera, da ce do kraja iduceg tjedna platiti. Prema ugovoru o najmu, (koji mi je sastavio advokat) ukoliko 2 puta za redom kasni sa podmirenjem obaveza imam joj pravo dati otkaz. I prije mi je kasnila sa uplatom najma i rezija, tako da mi je sad dosta. Otkazni rok prema ugovoru o njamu iznosi mjesec dana. Mogu li joj dati otkaz, prema uslovima u ugovoru ili joj moram dati otkaz sa otkaznim rokom od 3 mjeseca? I mozete li mi dostaviti obrazac opomene pred otkaz (ukoliko mi je potrebna) i obrazac za otkaz najma. Lijepi pozdrav UGOVOR O NAJMU za LEGALIS.pdf
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija