Jump to content

nowa

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ispravak netočnog navoda iz mog zadnjeg maila: vikendi su svaki drugi petak iza škole do nedjelje navečer. Treninzi su svaku subotu - a malac je na treningu svaku drugu subotu - kada je s majkom. Otac radi po svom! Ne zakida ga se za viđanje ni minute, a još kad bi preuzeo i neke druge obaveze...
  2. Kako punoljetnoj osobi pojasniti pojam roditeljske skrbi? Hvala na odgovorima, a gornje pitanje je samo hipotetsko. Tko želi taj zna što roditeljstvo čini, a tko ne želi - nema mu pomoći! Što se tiče izvan školskih aktivnosti - neki sportski klubovi rade i tijekom ljeta. Ovo je čisto informativnog karaktera.
  3. OK. A ako otac ne preuzima nikakve druge obaveze tijekom "druženja" (zubar, liječnik, izvanškolske aktivnosti, kazalište, kino i sl.)? Uz napomenu da je do poništenja braka bio prisutan samo subotom i nedjeljom? Čini mi se teško organizirati tjedan u kojem dijete jedan dan u tjednu od škole do spavanja kod oca, te petak iza škole do subote navečer kod oca. Još ako u tjednu ima neku izvan školsku obavezu (npr 2x u tjednu) ispada da je kod kuće 1 dan i da tijekom tjedna dolazi kući samo naspavanje. Da li bi to bilo ok?
  4. Zahvaljujem na odgovoru, ali imam još nekih nepoznanica: Što znači vikend? Subota i nedjelja ili je uključen i petak? Ako su petak - subota - nedelja termini vikenda (npr. petak 17 h do nedjelja 20 h) da li su tada preko tjedna 1 ili 2 susreta. O čemu ovisi da li je preko tjedna druženje u trajanju 2 sata ili 4 sata? Temeljem čega se odlučuje da li 2 ili 5 tjedana ljeti? Čini mi se da se radi o vrlo širokim rasponima.
  5. Koja je uobičajena dinamika susreta djeteta (prvi razred osnovne škole) i oca kada je dijete dodijeljeno majci na skrb nakon poništavanja bračne zajednice. Dijete i otac žive u istom gradu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija