Jump to content

Zizz

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Trebao bih kontaktirati odvjetničko društvo Hanžeković da mi kažu da li je došlo do zastare, a isti mi preko suda šalju poziv za preuzimanje postupka u ovršnom predmetu i žele me ovršiti?! Zar nije to kontradiktorno? Moje pitanje je išlo u smislu pomoći u utvrđivanju činjenica na koje bi se pozvao ako ukazuje na zastaru, obzirom da se vidi koje je utuženo razdoblje, kada je prekinut postupak i da je ponovno nastavljen nakon 9 godina. Hvala!
  2. Update: Kontaktirao sam HRT i dobio odgovor (slika u privitku). Da li je došlo do zastare, obzirom na spomenuto utuženo razdoblje?Nakon kojeg vremena uopće kod ovakvih predmeta nastupa zastara? Hvala na odgovoru!
  3. Pronašao sam potvrdu o plaćanju za drugu bakinu HRT ovrhu/dug, pristiglu u 08./2012. Čudno mi je da je ta ovrha "prošla" iako je baka umrla, mi postali nasljednici, "pronađeni" i obaviješteni o potrebi plaćanja duga - dok se u novoj/aktualnoj pozivaju na prekid postupka (u 12./2012.) zbog smrti ovršenika - i nakon više od 9 godina nastavljaju postupak ovrhe (iako je očito da smo im cijelo vrijeme bili poznati kao nasljednici). Ima li tu elemenata koji na cijelu stvar bacaju drugačije svjetlo u očima zakona?
  4. Poštovani, danas mi je stigla obavijest/rješenje o nastavku postupka ovrhe. (slika u privitku) Puno toga se desilo u zadnjih 10 godina (baka je umrla u kolovozu 2010.), tako da se ne sjećam ni pokretanja postupka, ni prekida istog u prosincu 2012., više od dvije godine nakon pravomoćnog rješenja o nasljeđivanju. Ne znam što mi je činiti; imam li pravo pozvati se na nekakvu zastaru, na poznati otpis dugova za HRT pristojbe/ovrhe iz 2018.-te? Molim savjet, hvala vam.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija