Jump to content

antonija299

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. I je li se može možda vidjeti je li ima prekršaja a da se ne ide u policijsku postaju, npr. preko sustava eGrađani? P.S. Znam da se vjerojatno eto brinem bzvz, ali sta cu, takva sam po prirodi, mozda ipak najbolje da sve zaboravim. Jer o kaznama nista nisu govorili, samo su rekli da iduci puta nosim osobnu, pa to shvacam kao upozorenje.
  2. Ajme, znaci nisam mirna 😂 Al ok, tom čovjeku je baš rekao policajac da dobiva kaznu, čak mu je rekao da ju može odmah platiti, meni nis nije rečeno.....ima nade !!!!
  3. Jos jedno pitanjce....znaci ak mi ni nakon 6 mjeseci nis ne dodje, mogla bi biti mirna? 😅
  4. Hvala na odgovorima, nadam se da sam imala srece pa je bilo samo upozorenje.
  5. Ma sumnjam da cu ici haha, zelim zaboraviti sta prije. Nego eto, sve si mislim, ako su mi mislili dati kaznu, rekli bi mi nesto tada, barem spomenuli.
  6. Ma, eto trenutno sam u Zagrebu, a to mi nije mjesto prebivalista, pa se zato zamaram, plus jel mi ovo ulazi u nekakav dosje ili nesto? A ako mi dodje na mjesto prebivalista, je li to dolazi samo postom, ili salju pa da moram osobno pokupiti?
  7. Da, tak si i ja razmisljam, nadam se da mi nece nista naknadno slati, jer mi nisu nikakve kazne spominjali. A npr. ak i odluce poslati kaznu, cca u kojem vremenskom roku je mogu ocekivat? Npr. ako prodje mjesec-dva bez ikakve poste, je li to znaci da sam mirna?
  8. Pozdrav, Zanimala bi me jedna stvar u vezi osobne iskaznice, Naime, jutros u 5 ujutro sam otisla prosetati do savskog nasipa, ali sam zaboravila osobnu. Policija me zaustavila i pitala osobnu, rekla sam da sam zaboravila. Onda su me pitali i zapisali mi ime, prezime, adresu prebivalista, te me jos pitali jesam li ikada bila evidentirana, sta nisam bila. Nakon toge me policajac pitao je li znam mozda svoj OIB, izdiktirala sam mu ga, on ga je unio u neki svoj uredaj, pricekali par sekundi. I onda su mi rekli "Ok antonia, sljedeci put uzmite svoju osobnu" I otisli su. Nisu nista o kaznama ni prekrsajima spominjali. Da li da ocekujem mozda kakvu kaznu koja ce ce mi doci postom, il imam srece pa je ovo bilo samo upozorenje? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija