Jump to content

Neike

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala puno na odgovorima. Jučer smo tražili zakone i naišli smo na ovaj - Uredba o metodologijama vještačenja, Narodne novine, broj 67/17. Čini nam se da bi postupak utvrđivanja invalidnosti, koja osobi treba za adekvatno zaposlenje, bio opisan u člancima 20. do 23. pod IV. VJEŠTAČENJE STUPNJA OŠTEĆENJA ORGANIZMA – TJELESNOG OŠTEĆENJA V. VJEŠTAČENJE TEŽINE INVALIDITETA – OŠTEĆENJA FUNKCIONALNIH SPOSOBNOSTI članak 21. i 22. te VI. UTVRĐIVANJE STATUSA OSOBE S INVALIDITETOM ali nismo skroz sigurni, pa da li možda znate da li je to to?
  2. Poštovani, tražim pomoć i savjet za osobu iz socijalno osjetljive skupine. Zanima nas što je potrebno napraviti da bi se utvrdila invalidnost kod osobe koja boluje od duševne bolesti dugi niz godina. Kako izgleda taj postupak određivanja postotka invalidnosti na temelju duševne bolesti, što se i kome treba podnijeti? Osoba bi voljela raditi na radnim mjestina koja su primjerena za nju, ali su joj rekli da je za to potrebno najprije utvrditi invalidnost. Unaprijed hvala na pomoći.
  3. Poštovani, traži se odvjetnik za područje radnog prava u Zagrebu. Procjena radne sposobnosti, dokazivanje invalidnosti i ostvarivanje prava nakon nastupa bolesti. Molim da se za detalje javite u PM. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija