Jump to content

mario007

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sad je bilo saslušanje svjedoka od strane drž. odvj. i mislim da će nakon toga biti podignuta optužnica. Zatim ponavljam, znam, kriv sam, ne pobijam ništa, sve sam ispričao na policiji, žao mi je što sam to napravio, spreman sam na bilo koji način vratiti iznos, spreman sam na društveno korisni rad .... I stvarno mi je žao, ali eto pa valjda svi imamo pravo na jednu grešku? To bi bilo to
  2. Ovako stvari stoje. Istraga je u tijeku od strane državnog odvjetništva, pronevjerena je roba, a tvrtka je dobila drugu robu jer je pošiljka bila osigurana. Na koji način i kome mogu vratiti pronevjerenu vrijednost? Da li da na sudu iskažem svoju želju za vraćanjem vrijednosti?
  3. Napravio sam u tvrtci pronevjeru, kao zaposlenik tvrtke sa ovlastima, oštetio sam drugu tvrtku u robi za iznos 35000 kn. U izjavi na policiji sam priznao djelo, a priznat ću ga i na sudu. S tim da sam ja otuđio kutiju bez ikakvog natpisa na njoj, ne znajući što je unutra, a ne sa namjerom nanošenja velike materijalne štete kako je navedeno u zakonu, pa bi s time možda uspio smanjit optužnicu na čl. 345 st.1 i 2 Nisam nikad kažnjavan, u tvrtci sam bio jedan od cjenjenijih djelatnika. Na koji način da se postavim na sudu i što bi me moglo očekivati kao kazna?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija