Jump to content

knox

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je knox objavio

  1. Ako ništa drugo, barem ste me malo smirili! Nije fer da plaćam, pogotovo zato što je i ta žena jako bezobrazna (makar smo se čule samo mailom), ali neka joj bude! Hvala još jednom na posvećenom vremenu! :hvala:
  2. Ne želim biti dosadna, ali imam još jedno pitanje. Odvjetnik će sa današnjim danom mijenjati ugovor curi, koja je ostala u stanu, što znači da će i cura koja dolazi nakon mene potpisati taj ugovor. Znači da će gazdarica dobiti novac i od mene i od te buduće cure. Da li to drži vodu? Meni iskreno smeta to što mi se on tako bahato obratio, kao da po tom ugovoru ja nemam pravo glasa, i najviše mi smeta taj članak u kojem stoji da se odričem svojih prava. Glupa sam što sam uopće išla takvo nešto potpisati, ali uči se na greškama.
  3. Znači, to što u ugovoru piše da nemam nikakvih prava, i što nigdje ne piše što u slučaju prijevremenog otkaza , nema veze? Jer po tome ispada da ja nemam baš nikakvih prava, i da se ni polog ne računa!
  4. Taj zakon stoji evo isprintan preda mnom! No u njemu ne piše niša što bi se odnosilo na ovaj konkretni slučaj, jer se u tom zakonu većina članaka odnosi na ugovor sklopljen na neodređeno vrijeme!
  5. Taj ugovor je pun nedostataka! U tom trenu mi je stan trebao i to se dogodilo. No, u ugovoru ne piše ništa ni o sankcijama u slučaju ne plaćanja stanarine. Dokaz o mjesečnim uplatama mi je potvrda iz Zagrebačke banke da sam na određeni datum uplatila iznos na njen tekući. A ovo o prebijanju pologa sam već rekla odvjetniku, a on mi je na to odgovorio:"Ne može to tako, kak ste si vi zacrtali!" Ja sam na rubu živaca! Od pologa sam se oprostila, ali više novaca im ne dam niti imam, jer plaćam drugu stanarinu! Hvala Vam!
  6. Da li mi itko može pomoći????
  7. Dakle, iznajmila sam stan prošle godine i potpisala ugovor na određeno (1 godina), do 31.5.2008. Gazdaricu nisam nikada vidjela, niti čula, jer živi u inozemstvu, za pravna pitanja je opunomoćila svog odvjetnika, a za sve ostale stvari, vezane npr. za popravak stana, smo bile zadužene cimerica i ja, s tim da je ona to odbijala onda od stanarine. Znači svu brigu je prebacila na nas, što je bio jedan od razloga zbog kojih sam se odlučila iseliti iz stana. Moja pogreška je ta da sam stan odjavila 8.4., a iz stana sam izašla 15.4. (danas), trebala sam ranije reći, ali ukazala se prilika za boljim i jeftnijim stanom. U ugovoru koji sam potpisala nije navedeno što u slučaju otkaza najma, niti kakve su moje obveze tada. Samo članak u kojem piše da niti cimerica niti ja nemamo pravo nikakve žalbe, tj. da se odričemo svojih prava. Gazdarici sam uplatila 80€ pologa. Sad se dovodi u pitanje moj polog i to da bi trebala platiti svu stanarinu do isteka ugovora, znači do 31.5., iako nisam u stanu. Mene zanima da li u ugovoru može stajati takav članak, znači bez upute o bilo kakvom pravnom lijeku, i da li se taj odvjetnik meni može unositi u lice, kako ću ja preveslati gazdaricu i da joj MORAM vratiti njene novce, iako nisam u stanu???? Molim Vas da mi pomognete, jer se ne želim svađati s nikime, ako nisam u pravu, ali isto tako ne želim da me opet preveslaju, jer mi je ovo treći stan iz kojeg izlazim sa problemom! Ne piše ništa o otkaznom roku, niti što u slučaju prekida ugovora prije isteka godine dana! Pretpostavljam da se tada primjenjuje nešto iz zakona, ali kojeg i šta, to ne znam! Pomozite!
  8. Ne piše ništa o otkaznom roku, niti što u slučaju prekida ugovora prije isteka godine dana! Pretpostavljam da se tada primjenjuje nešto iz zakona, ali kojeg i šta, to ne znam!
  9. Molim Vas! Itko?! Moram razgovarati s tim odvjetnikom, a ne znam kako da se branim! Da li da platim!?
  10. Dakle, iznajmila sam stan prošle godine i potpisala ugovor na određeno (1 godina), do 31.5.2008. Gazdaricu nisam nikada vidjela, niti čula, jer živi u inozemstvu, za pravna pitanja je opunomoćila svog odvjetnika, a za sve ostale stvari, vezane npr. za popravak stana, smo bile zadužene cimerica i ja, s tim da je ona to odbijala onda od stanarine. Znači svu brigu je prebacila na nas, što je bio jedan od razloga zbog kojih sam se odlučila iseliti iz stana. Moja pogreška je ta da sam stan odjavila 8.4., a iz stana sam izašla 15.4. (danas), trebala sam ranije reći, ali ukazala se prilika za boljim i jeftnijim stanom. U ugovoru koji sam potpisala nije navedeno što u slučaju otkaza najma, niti kakve su moje obveze tada. Samo članak u kojem piše da niti cimerica niti ja nemamo pravo nikakve žalbe, tj. da se odričemo svojih prava. Gazdarici sam uplatila 80€ pologa. Sad se dovodi u pitanje moj polog i to da bi trebala platiti svu stanarinu do isteka ugovora, znači do 31.5., iako nisam u stanu. Mene zanima da li u ugovoru može stajati takav članak, znači bez upute o bilo kakvom pravnom lijeku, i da li se taj odvjetnik meni može unositi u lice, kako ću ja preveslati gazdaricu i da joj MORAM vratiti njene novce, iako nisam u stanu???? Molim Vas da mi pomognete, jer se ne želim svađati s nikime, ako nisam u pravu, ali isto tako ne želim da me opet preveslaju, jer mi je ovo treći stan iz kojeg izlazim sa problemom! Hvala Vam puuuunnnooooo!!!!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija