Jump to content

boRk

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://doctabork.deviantart.com
  1. rijeseno.. sadrzaj je skinut offline.. "DH Abuse: Thank you for writing. The content in question has been taken offline, per the DMCA."
  2. ako nekome treba procedura: PRVO: pronaci hosting sluzbu koja drzi site sa spornim sadrzajem na svom serveru.. to se rijesi posjetom na neku od WHOIS stranica npr. www.whois.net DRUGO: kontaktirati abuse sluzbu te im poslati pravilno ispunjeni DMCA (Digital Millennium Copyright Act) - notice www.copyright.gov/legislation/dmca.pdf i to bi trebalo biti to.. vidjet cu kroz par dana..
  3. pozdrav, naime, naisao sam na svoj rad na sljedecoj stranici: http://www.goggagmobile.com/Downloads/details/id=31.html orginalno djelo: pokusao sam kontaktirati webmastera u vezi uklanjanja spornog sadrzaja. posto od njega nema odgovora, pronasao sam hosting sluzbu kod kojih su zakupili prostor i njih kontaktirao te zatrazio podatke osobe koja je zakupila prostor na njihovom serveru. e sad.. hosting sluzba se nalazi u usa: IP Address: 208.113.214.202 (ARIN & RIPE IP search) IP Location: US(UNITED STATES)-CALIFORNIA-BREA a sam vlasnik sitea bi, po mojoj procjeni, trebao biti iz turske.. sto raditi ako dobijem podatke doticnog vlasnika i otkrijem da je npr. iz turske.. isplati li se ulaziti u borbu s njima? druga opcija je da mi hosting sluzba odbije poslati podatke. mogu li pravnim putem izboriti zabranu drzanja tog sadrzaja na njihovom serveru? posto vjerujem da je u usa to puno bolje regulirano nego u turskoj. hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija