Jump to content

čanvi

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. čanvi

    Pomoć

    HVALA NA POJAŠNJENJU!!!!!!!!!!!!!
  2. čanvi

    Pomoć

    Molim da mi pojasnite sam pojam odgovor na žalbu. Spor je riješen umoju korist. Državno odvjetništvo ulažilo žalbu, šta mi je sada činiti.
  3. U braku koji je trajao 25 godina je otvoren obrt koji glasi na supruga i koji uredno posluje, da li ja kao supruga imam pravo na podjelu imovine koja je tim obrtom ostvarena
  4. Ma nisu nedodirljivi sudac treba da izda DOVEDBENI NALOG i dužnost je načelnika da postupi po tom nalogu i privedu policajce na zakazano ročište.
  5. Oduzimanje amfetamina, raspon kazne od 1.000,00 do 10.000,00 kuna sve ovisi od sudca.
  6. čanvi

    Pomoć

    Kazneno djelo protiv vjerodostojnosti isprava čl.315.st.1. KZ-a, prilikom potpisivanja jedinog dokumenta u vezi tog djela napravljena je greška od strane službene osobe koja je upisala datum počinjenja 26. a ne 25. kad se je događaj zbio. Ima li šanse da se to djelo ne dokaže.
  7. čanvi

    Pomoć

    PRILIKOM POTPISIVANJA ZAPISNIKA UPISAN JE DATUM POČINJENJE 25. UMJESTO 24. KAKO JE BIO DOGAĐAJ POSTOJI LI MOGUĆNOST DA TO SVE PADNE U VODU.
  8. čanvi

    Pomoć

    PRIJAVA IZ čl.315.st.1. KZ-a, SLUŽBENA ZABILJEŠKA DANA U POLICIJI ALI NIJE UPOZORENO DA SE IMA PRAVO NA BRANITELJA!!!!!!!!
  9. čanvi

    Pomoć

    ŠTA SE DOGAĐA AKO TI POLICIJA NE UPOZORI DA IMAŠ PRAVO NA BRANITELJA PRILIKOM DAVANJA IZJAVE.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija