Jump to content

imported_svabo

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Imao sam prometnu nesreću prošli četvrtak navečer. Cca 70 metara nakon desnog zavoja isao sam u pretjecanje automobila sa prikolicom koji se kretao po desnoj strani kolnika. U tijeku pretjecanja sam uočio da vozilo namjerava skrenuti lijevo u dvorište. bilo je prekasno za kočenje, te sam pokušao izbjeći sudar mičući se također lijevo. Vozač me nije uočio u retrovizoru te je "smotao puni" i ušao mi u putanju. njegovo vozilo sam pogodio svojim bokom automobila i završio u čempresima. ozlijeđenih nije bilo. moje vozilo je totalna šteta. na licu mjesta su me ubjedili da sam kriv zbog povišene brzine, te smo se dogovorili da nema potrebe zvati policiju. Dan poslije sam provjerio slučaj kod odvjetnika i policije, te mi je rečeno da je krivnja na strani vozača koji je skretao, pošto nema ni znaka zabrane pretjecanja, ni pune crte. No, čovjek sad ne želi priznati krivicu. Dečki i cure, šta da sad radim??
  2. tu u Gorici su ok suci, brije da necu imati takvih problema.. Što sam sinoć skužio: već jednom sam tri puta neuspješno puhao, i policajac, koji je bio neki normalan taj put, je zvao drugu patrolu da mu dofuraju drugi dreger, kojih imaju pet u postaji. na koji sam na kraju napuhao 0,19¨/. Lik me pustio da idem. Zanima me dali oni to moraju (tražit da im se donese drugi uređaj kako bi se uklonila mogućnost kvara prvog uređaja, koji je praktički uvijek moguć)? Jer ovaj put nisu nikoga zvali...
  3. hvala, peoples. javim rezultate! Pozdrav!
  4. kratko i jasno: nakon tri neuspjela pokušaja puhanja štrumf mi zapiše da odbijam alkotestiranje i izignorira, odbije, moje inzistiranje da me se vodi na vađenje krvi i urina (za što imam dva svjedoka), te moj zahtjev ne zabilježi u zapisniku, uz moje priznanje da sam konzumirao 0,5L piva neposredno prije zaustavljanja. zapisnik nisam potpisao. vozačka dozvola mi je uzeta na 72sata kao preventivna mjera. Što mogu poduzeti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija