Jump to content

suarez

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://legalis.hr
  1. mi smo troje brace, nasa mater pokojna nam je ostavila par nekretnina u hrvatskoj, dok je izaso zakon o povratku jedini koji je imo pravo datrazi povratak tih nekretnina je bijo nas brat, jer je imo drzavljanstvo hrvatsko pa on je pokrenuo parnicu, to je pocelopred 16 godina unazat, proslje godine u zagrebu i nakon promjene zakona imali smo pravo svi troje na nekretnine, ali kako se je razvijala stvar, mi drugi dvoje da se ta parnica ne oduzi smo otkazali u korist naseg brata uvjek u sporazumu da sve se djeli na troje ,kako je to zejela nasa pokojna mati, mi smo ljudi koji imamo svi oko 70 godina pa se pitamo da u slucaju da nasem bratu se nesto dogodine i imajuci u obzir da on ima djecu i zenu, kako bi se moglo uredit da u tim slucaju mi si mozemo osigurati pravo na trecinu nekretnina?. Mi smo svi troje rodeni u zagrebu i imamo hrvatsko drzavljanstvo ali zivimo u argentini od godine 48
  2. fala bojanu na odgovoru, nisam dobro ucinijo pitanje pa sada pitam, stvar je sljedeca: ja imam odvetnika sto se bavi za oduzetu imovinu za vrjeme jugovine, on je postigo da mi se vrati jedno zemljiste, koliko prema zakonu trebam mu platiti za njgov posao??.....koji % od prodaje zemljista?
  3. molim vas recitemi koliko moram % platiti odvejtniku od prodaje zemljista? :-
  4. za ubrzati povratak oduzete imovine ja sam odkazo od nje u korist mog brata, jer on moze ucinit testamenat u moju korist??...smatrajuci da on ima zenu i sinove u argentini gdje ja isto zivim??
  5. ja zivim u argentini, imamo u hrvatskoj imanja od pokojne majke, da se ubrza povratak ili naknada tih imanja ja sam se odreko od njih u korist mog brata, ja vas pitam da u slucaju da nedaj Boze moj brat umre ,jer ja u tim slucaju mogu trazit da mi se vrati pravo nad tim imanjima?? Moj brat zivi sa sinovima u Argentini i ja isto sa mojima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija