Jump to content

bella28

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. dobila sa rješenje koje nije pravomoćno, on se žalio a u tom riješenju stoji da je dužan platiti 35000 kn ili 9 mj. zatvora, što ako on nebude i dalje plaćao alimentaciju? Kaže da će se zaposliti i tražiti da na osnovu palaće plaća alimentaciju što to znači da ne mora ići u zatvor ukoliko se u međuvrenenu zaposli? Meni nije cilj njega strpati u zatvor nego želim da se brine za djecu.
  2. riješenje je pravomočno(koliko se ja u to razumijem), no on i dalje inzistira na ponovnom utvrđivanju očinstva, uložio je nakon riješenja žalbu višem sudu u Zagreb no odgovor već dvije godine ne stiže. S tim čovijekom nisam živjela ni dan.
  3. prije 6 godina rodila sam dvije slatkice(moj život), otac(izvanbračni drug) nije s nama i ne priznaje ih. Tužila sam ga i DNA analizom je dokazano 99 posto, on i dalje ne priznaje djecu.Tvrdi da je otac djece netko drugi i spominje ime tog čovijeka, te kaže da će sad opet tražiti utvrđivanje očinstva. Dal se to može? Ne plača alimentaciju i nezaposlen je. Nema nekretnine i pokretnine, živi kod roditelja i oni ga uzdržavaju. Molim vas savjet.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija