Jump to content

Petar38

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. da Doticni gospodin ima kupoprodajni ugovor ali ne da je kupio od drzave vec privatne osobe.
  2. Navest cu ti primjer mog Brata: Slicna je situacija bila kao kod tebe.. da PTSP jest izljeciv ali skrbnistvo nad djetetom se moze tek onda dobit kad se Ljecnicki dokaze da je PTSP izljecen..ovo je primjer od centa iz Osjeka. Bez obzira sto ti u ovom trenutku imas manja primanja skrbnistvo nad djetetom treba da pripada tebi,zbog bolesti gospodina sto centar nesmje nikako kroz prste progledati.
  3. Da to i jest problem kako sad uknjizit vlasnistvo i otlud je zemljiste u vlasnistvu RH kad je ono kupljeno od privatne osobe.
  4. Mozda ovaj moj primjer ima vec negdje ovdje ali ja iskreno nista konkretno nisam nasao. Susjedno zemljiste od 100m2 pripada covjeku kojega poznajem i on mi zeli to prodati zasto sam ja naravno zainteresiran. Problem se pojavljuje da je to Zemljiste u Vlasnistvu RH tako su bar rekli u Katastru. Doticni gospodin ima Kupoprodajni ugovor iz1984 da je to kupio a poziva se i na svjedoke koji su spremni i pismenu izjavu dati. Buduc da vrlo malo poznajem te sve pravne postupke,interesira me dali i kako je uopce moguce da se to zemljiste vrati u vlasnistvo doticnog gospodina.
  5. kupit da ili ne,pitanje je gdje se nalazi kuca i jeli u nekoj zoni gdje moze doc do rusenja. Pitanje dali su kuca i zemljiste upisani u Katastar i dali je prodavatelj stvarni vlasik 1/1.Ovo mozes i online provjerit ako imas broj Posjedovnog lista. Ja bih se tek tada usudio kupiti Kucu,jer samo tako mozes na svoje ime napravit prepis,bez dodatnih troskova i gonjana po sudovima.
  6. Mozda ovaj moj primjer ima vec negdje ovdje ali ja iskreno nista konkretno nisam nasao. Susjedno zemljiste od 100m2 pripada covjeku kojega poznajem i on mi zeli to prodati zasto sam ja naravno zainteresiran. Problem se pojavljuje da je to Zemljiste u Vlasnistvu RH tako su bar rekli u Katastru. Doticni gospodin ima Kupoprodajni ugovor iz1984 da je to kupio a poziva se i na svjedoke koji su spremni i pismenu izjavu dati. Buduc da vrlo malo poznajem te sve pravne postupke,interesira me dali i kako je uopce moguce da se to zemljiste vrati u vlasnistvo doticnog gospodina.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija