Jump to content

TT7

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ajd please pomozite ako tko zna....hvala!!!
  2. Mene zanima da li ta stara kuca moze biti osnova za dobijanje GRADJEVNE dozvole za nadograđeni dio.Naime kuca koja me zanima je vec izgrađena(tri stana,2 poslovna prostora).U izvatku iz zemljisnih knjiga svaki je prosor i stan etaziran kao posebna cijelina,za svaki postoji vlasnicki list.ali problem je sto u posjedovnici postoji zabiljezba da je 50 čm zgrade upisano bez građevne dozvole,lolacijske,uprabne.... I to me buni kako je samo 50 čm sporno kad kuca ima sveukupno 550 kvadrata. Znaci za građevnu je poterebno.vlasnicki,kat plan i idejni projekt...??Zgrada je vec izgrađena samo me zanima moze li se to legalizirati i kako saznati koji dio zgrade je sporan??
  3. Zanima me da li se moze dobiti VLASNICKI LIST bez građevne dozvole??? Tj. ako imam vlasnicki list (bez tereta)za stan mogu li reci da su papiri cisti. I drugo pitanje ako imam malu kucu upisanu prije 15.2.1968 znaci s GRADEVNOM DOZVOLOM, mogu li za nadograđene djelove na tu kucu(2 kata) na osnovi GRAĐEVNE DOZ za malu kucu dobiti gradevnu.HVALA na pomoci..
  4. Naime problem je ovaj...Suvlasnik sam kuce s problematicnim bratom u kojoj on SAM zivi dok sam ja prijavljen na drugoj adresi. On ne placa rezije.Kako da se ja ogradim od ovrhe na placu s obzirom da u kuci uopce ne zivim niti sam tamo prijavljen????
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija