Jump to content

Laura777

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. A ako bi to nesto tipa auto kupila ja, znaci vlasnica sam samo ja, jel i u tom slučaju vrijedi ovrha zbog njegova duga? To bi kao trebala prodat auto i platit njegov dug? Jesam dobro shvatila? Onda to nije ni pola duga nego cijeli bi namirila ja?🤣 I sto onda sa zastavom koja je tribala nastupit a pokrenula se naplata? A tipa meni neka treca strana uplati novac dali to diraju? Molim te uputi me na zakon ili nesto di podrobnije mogu o ovome naci?
  2. Znaci njegov dug se ne dijeli na oboje kad sklopimo brak? Fina mi ni u kojem slučaju ne moze skinuti novce sa računa?
  3. Vec neko vrijeme živim s partnerom u izvanbračnoj zajednici, dobili smo dvoje djece i zelimo za pocetak ozakoniti brak. Problem je što partner ima dug prema državi za neplaćanje alimentacije djeci iz prvog braka, pod blokadom je, ima samo zaštićeni račun, drzava je bivšoj zeni isplatila pozamasan iznos navodeci da on nije godinama plaćao iako su djeca dobivala mjesecno od njegove majke i oca novce na ruke i u stvarima, iz razloga jer je naveo najveći iznos za placati ona je dobila jako puno novca za tih par godina sto ga nije bilo, a njega je teretilo kad se vratio u RH sa Tajlanda, tri mjeseca zatvora, i godinu dana uvjetnog placanja najmanjeg iznosa alimentacije. Zastara prava za naplaćivanje tog duga prema RH izlazi tek iduce godine, on to nista nije platio niti misli, stoga nas zanima kada bi nas dvoje stupili u brak sad dali bi ja mogla neometano raditi(da mi nitko ne dira placu)i posjedovati imovinu koju drzava nece taknuti zbog naplate njegova duga nastalog prije sklapanja naseg braka? hvala na svakoj pomoci i savjetu
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija