Jump to content

Dadada22

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zanima me još jedna stvar 11.4 sam pozvan na prekršajni sud kod sudca. Zanima me ako će mi ona odmah rec presudu i novčanu kaznu i dal ću Morat na liječenje ili ću cekat rijesenja pošto ista ta sutkinja i daje presudu pretpostavljam. Zanima me jer prvi put nisam bio zaustavljen u mjestu stanovanja pa sam bio pozvan u svom mjestu na sud a oni su slali da sam bio zaustavljen pa sam čekao da oni odluče a ne ovi kod kojih sam bio.
  2. Znaci praktički ti naplate šta neides na liječenje. A to moram rec kada dođem na sud ili će doc u rijesenju?
  3. Prvi puta mi nisu u pozivu na sud pisali koja će bit kazna a sad pišu pa me zanimalo. Mislim da će novčanu kaznu smanjit posto sam student bez primanja pa ću to rec i kajat se ali nadam se da neću Morat to liječenje ići. Koliko traje uopce to liječenje?
  4. Poštovani došlo mi je poziv za saslušanje 11.4 te kao recidivistu su mi napisali da predlažu 10000kn i liječenje radi ponovljenog događaja. Sada me zanima je moguće umanjiti kaznu posto se recidiv dogodio i je li moguće izbjeći liječenje ili to teško da će se dogoditi te šta mi je činiti kad dođem na saslušanje.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija