Jump to content

Cesc4

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Znači, parkiralište u Rijeci, ne ono veliko na obali već maleno kraj Transadrie, za one koji znaju. Parking se naplaćuje do 21 sat i tako već godinama, znači svi koji rade do 20-20.30 nešto rade i sačekaju 21 sat da se digne rampa i izađu besplatno. Međutim večeras u 22.45 meni tamo stoji frajer i pokušava naplatit od 13.50 do 22.55, znači 9*7kn. Kućica za naplatu zatvorena, rampa u zraku, samo neka čelična ograda širine 1m blokira izlaz. pošto je radno vrijeme do 9 ja naravno ne želim platiti i tip mi krene pisat reg pločice...ja dobio napadaj i tražim od njega identifikacijske oznake da je on zaposlenik, međutim ne želi mi ništa pokazati. Što mogu poduzeti da mi oni sad ne šalju neke opomene itd. Na tabli jasno piše da je naplata do 21, sve je pogašeno i rampa je u zraku, ne može mi izdat račun, s karticom za parking može lagati i izvući bilo kaju pa čak i reć da sam tamo bio od 9 ujutro, kamere nema da me imaju snimljenog. Dal se može nekom nadležnom organu ovo prijaviti?
  2. ja bi isto zgrebo auto što se tog tiče. frajer je vjerojatno jedan od žešćih jaranluka koji vjerojatno ima vezice nekakve, jer takvi seljaci se ne bahate bez razloga. vidio sam i čuo za slične situacije, al što se tužbe tiče mislim da ćete si nanjet samo još veći stres jer takve budale je najbolje nikad više ne susrest!
  3. ovako, parkirao sam auto u Opatiji u nedjelju i potpuno zaboravio platit...nedjeljom se u Ri ne plaća tako da stvarno nisam razmišljao o tom. uglavnom, dođem ja nakon 2 sata i ono kazna! iznos kazne = 100kn!! Rijeka promet ima kaznu 15kn... No, to nije glavni problem. kontrolor koji mi je ispisivao tu kaznu je ta dva papira zamotana u plastičnoj vrećici nagurao pod brisač i strgo mi metlicu. ja im pošaljem mail i objasnim sve, a oni mi odg da su kontaktirali te kontrolore i da oni odbijaju svaku odgovornost za štetu! je imao ko sličnu situaciju možda? ne pada mi na pamet plaćat 100kn za kaznu + 290 kn koliko košta brisač! je da ima jeftinijih onih fuševa, al ako oni umjesto 8kn mogu naplatit 100, onda ću se i ja držat te cijene! )) kako im sad neš tako dokazat? ja isto tako mogu reć da sam izložio parking karticu al da ju tip nije vidio, sumnjam da je slikao auto pa da ima dokaz da nije bila tamo!!! kako ste se vi uspjeli izvuć iz sličnih situacija? pozdrav
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija