Jump to content

adkl431

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Za utjehu - ovo škripanje, kuckanje i buka kao da pomiču namještaj je sitnica. Zamislite situaciju da pijani huligan dođe iz skitnje u pola dva ujutro s društvom u stan iznad vašega i raspali "mjuzu" do daske. Dođe policija, stišaju se, ode policija iza ugla, oni raspale "mjuzu" ponovno. I tako svaki put kad mu roditelji nisu kod kuće. Jednom smo zvali policiju tri puta iste noći, a onda su nam za osvetu u neko doba nogom razvalili vrata. Došla opet policija, napravili zapisnik, konstatirali da je počinitelj nepoznat, otišli i nikom ništa.
  2. MALOPRIJE SAM SAZNAO DA JE JEDAN OD POLICAJACA FREND S OVIM DIVLJAKOM! TO OBJAŠNJAVA PUNO TOGA. KRIMINALNO JE DA NA POZIV ZA POMOĆ NA BROJ 92 DOLAZI BAŠ TAJ POLICAJAC KOJI SE NARAVNO SVRSTAO NA STRANU HULIGANA I HLADNOKRVNO SLUŠAO I FIZIČKE PRIJETNJE UPUĆENE MOJIM RODITELJIMA. ZAR OVAKVA PRIVATIZACIJA POLICIJE MOŽE PROĆI BEZ SANKCIJA?
  3. GLEDE POLICAJACA, PRVENSTVENO SAM ŽELIO KRITIZIRATI NJIHOVO POTICANJE NASILJA KADA SU SUGERIRALI DA MI ZAUZVRAT POČINIMO I NJIMA NEKU ŠTETU!
  4. Teško je unutar vaših pravnih okvira realno, ljudski sagledati ovu situaciju. Djed i otac od ovog huligana su u istom tom dvorištu još davno sagradilI garažu s podrumom i dvije šupe, a bivšu vlasnicu stana koja se protiv toga pobunila jednostavno pretukli! Tek toliko da shvatite na čijoj je strani taj i takav zakon!!! Znači ja bih se trebao sada upustiti u sudske procese u ovom našem nadaleko poznato korumpiranom i sporom (ne)pravnom sistemu i čekati 20 godina okončanje procesa. Hvala lijepo!
  5. Znači ako uzmem malj i počnem razbijati nečiji auto, policija ne smije djelovati protiv mene već vlasnik auta mora podnijeti tužbu protiv mene koji ugrožavam njegovu imovinu. Svača čast takvom pravnom sustavu.
  6. Neki dan su se dvojica policajaca odazvala na poziv upućen od strane mojih roditelja. Policiju su pozvali u pomoć nakon što je grupa huligana došla u dvorište pružiti podršku svom frendu inače susjedu koji živi iznad mojih roditelja u istoj zgradi, a koji je "uređenje" zajedničkog dvorišta odlučio započeti demoliranjem nadstrešnice iznad prozora suterenskog stana u kojem moji roditelji žive, naravno bez njihovog pristanka. Ispred prozora je još prije 10-tak godina bila izbetonirana površina od cca 2x2 metra koja je prvenstveno služila kao zaštita od vlage ovog suterenskog stana i koju su oni također počeli razbijati jer će tu navodno posaditi travu. Prema svjedočenju mojih roditelja ponašanje policajaca koji su došli na njihov poziv u pomoć je skandalozno i zaprepašćujuće. Policajci su tvrdili da oni mogu intervenirati samo ako dođe do tučnjave (znači ako se moji roditelji umirovljenici sa 70-tak godina počnu tući s ovom grupom divljaka od cca 30 godina). Na upit moje majke što da sada rade kada su im demolirali nadstrešnicu i razbili terasu u koju je moj otac uložio nekoliko tisuća kuna, policajac odgovara – srušite i vi njegovu šupu koja se nalazi u tom istom dvorištu!!!??? Ipak na kraju, gospoda policajci odrađuju svoj posao kao predstavnici pravde i zakona te upozoravaju rušitelje da pričekaju s «poslom» do 17 sati jer prema kućnom redu od 15-17 sati se ne smiju raditi takvi i slični poslovi koji dižu veliku buku!!!??? Ima li netko pravni savjet za ovaj slučaj?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija