Jump to content

adkl431

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je adkl431 objavio

  1. Za utjehu - ovo škripanje, kuckanje i buka kao da pomiču namještaj je sitnica. Zamislite situaciju da pijani huligan dođe iz skitnje u pola dva ujutro s društvom u stan iznad vašega i raspali "mjuzu" do daske. Dođe policija, stišaju se, ode policija iza ugla, oni raspale "mjuzu" ponovno. I tako svaki put kad mu roditelji nisu kod kuće. Jednom smo zvali policiju tri puta iste noći, a onda su nam za osvetu u neko doba nogom razvalili vrata. Došla opet policija, napravili zapisnik, konstatirali da je počinitelj nepoznat, otišli i nikom ništa.

  2. MALOPRIJE SAM SAZNAO DA JE JEDAN OD POLICAJACA FREND S OVIM DIVLJAKOM! TO OBJAŠNJAVA PUNO TOGA. KRIMINALNO JE DA NA POZIV ZA POMOĆ NA BROJ 92 DOLAZI BAŠ TAJ POLICAJAC KOJI SE NARAVNO SVRSTAO NA STRANU HULIGANA I HLADNOKRVNO SLUŠAO I FIZIČKE PRIJETNJE UPUĆENE MOJIM RODITELJIMA. ZAR OVAKVA PRIVATIZACIJA POLICIJE MOŽE PROĆI BEZ SANKCIJA?

  3. Teško je unutar vaših pravnih okvira realno, ljudski sagledati ovu situaciju. Djed i otac od ovog huligana su u istom tom dvorištu još davno sagradilI garažu s podrumom i dvije šupe, a bivšu vlasnicu stana koja se protiv toga pobunila jednostavno pretukli! Tek toliko da shvatite na čijoj je strani taj i takav zakon!!!

    Znači ja bih se trebao sada upustiti u sudske procese u ovom našem nadaleko poznato korumpiranom i sporom (ne)pravnom sistemu i čekati 20 godina okončanje procesa. Hvala lijepo!

  4. Neki dan su se dvojica policajaca odazvala na poziv upućen od strane mojih roditelja. Policiju su pozvali u pomoć nakon što je grupa huligana došla u dvorište pružiti podršku svom frendu inače susjedu koji živi iznad mojih roditelja u istoj zgradi, a koji je "uređenje" zajedničkog dvorišta odlučio započeti demoliranjem nadstrešnice iznad prozora suterenskog stana u kojem moji roditelji žive, naravno bez njihovog pristanka. Ispred prozora je još prije 10-tak godina bila izbetonirana površina od cca 2x2 metra koja je prvenstveno služila kao zaštita od vlage ovog suterenskog stana i koju su oni također počeli razbijati jer će tu navodno posaditi travu.

    Prema svjedočenju mojih roditelja ponašanje policajaca koji su došli na njihov poziv u pomoć

    je skandalozno i zaprepašćujuće.

    Policajci su tvrdili da oni mogu intervenirati samo ako dođe do tučnjave (znači ako se moji roditelji umirovljenici sa 70-tak godina počnu tući s ovom grupom divljaka od cca 30 godina).

    Na upit moje majke što da sada rade kada su im demolirali nadstrešnicu i razbili terasu u koju je moj otac uložio nekoliko tisuća kuna, policajac odgovara – srušite i vi njegovu šupu koja se nalazi u tom istom dvorištu!!!???

    Ipak na kraju, gospoda policajci odrađuju svoj posao kao predstavnici pravde i zakona te upozoravaju rušitelje da pričekaju s «poslom» do 17 sati jer prema kućnom redu od 15-17 sati se ne smiju raditi takvi i slični poslovi koji dižu veliku buku!!!???

    Ima li netko pravni savjet za ovaj slučaj?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija