Jump to content

Miš0903

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Po svemu, dakle situacija je nezakonita te imamo čak i pravo na naknadu štete za period koji nam je onemogućeno korištenje?
  2. Četverosobni stan oznake S4 na katu objekta, neto korisne površine _____, pripadajućeg parkirnog mjesta PM8 neto korisne površine 3,13m2 u dvorištu objekta, sveukupne neto korisne površine ____m2, u etažnom elaboratu sve označeno zelenom bojom Tako je navedeno, i za sve stanove je isto. Zanima me, ako bi kojim slučajem u kupoprodajnom ugovoru bila navedena kvadratura ostave/podruma, bi li to imalo pravni učinak pošto nije u zk.
  3. Hvala vam. Niti jednom stanu ostava ili kako već nazovemo nije nigdje upisana (to je prostor u zgradi, kao podrum, gdje si je svatko kako je stizao uzimao dio). U zk za sve stanove je upisana njihova površina i parkirna mjesta, no ostalo se ne spominje niti za jedan stan. Po svemu bi ispadalo da mi kao jedan od suvlasnika ostvarujemo jednaka prava na sve dijelove zgrade, uključujući i taj sporni dio?
  4. Živimo u zgradi u koju smo doselili prije 6 godina. Tada nam je rečeno da nemamo svoje mjesto u ostavi pošto smo zadnji došli (zgrada od 5 stanova), iako ista nije nigdje upisana,niti je kvadratura pripojena stanu, te si je kvadrate uzimao svatko kako je dolazio. Neki su naveli da su ostavu čak i dodatno platili. U međuvremenu se vlasnici mijenjaju, svi imaju ostave, jedino smo mi i dalje bez ikakvoga dijela.... Budući da se radi o zajedničkim dijelovima zgrade, molim Vas kakva je procedura za pravnu zaštitu. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija