Jump to content

Radnica94

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Radnica94 objavio

  1. 24.10. Sam se prijavila na zavod za zapošljavanje
  2. Pozdrav, možda mi netko može pomoći... Dakle istekao mi je ugovor na određeno, radila sam na EU projektu, 1 godinu, 10 mjeseci i 19 dana, prijavila sam se u roku na hzz ali od njih nema nikakvog odgovora imam li pravo na naknadu za nezaposlene, naime projekat nije nastavljen jer je rečeno da nema sredstava u fondu, sve se preusmjerava za pomoć Ukrajincima.. imam li pravo na naknadu? Na njihovim stranicama piše 9 mjeseci ranog odnosa u protekla 24 mj, a meni malo fali..
  3. Pozdrav, trebala bih pomoć ako mi netko može pomoći... Naime, prije skoro 2 mjeseca prijavila sam se za jedan posao, jučer u popodnevnim satima me nazvala regionalna voditeljica i obavile smo razgovor za posao putem video poziva, da napomenem, trenutno sam u radnom odnosu na određeno još 2 mjeseca i ugovor se ne produžuje. U mom ugovoru u radu piše da svaka strana tj. radnik i poslodavac u bilo kojem trenutku mogu otkazati ugovor o radu. NE piše nigdje koliko bi trebao trajati otkazni rok. Novi poslodavac nudi bolju plaću i uvijete za rad. Na internetu sam malo guglala i pronašla da ako radnik otkazuje radni ugovor - otkazni rok bi bio mjesec dana... Zanima me mogu li ja dati izvanredni otkaz? Vidjela sam da je otkazni rok za izvanredni otkaz 15ak dana. Hvala unaprijed!
  4. U statusu studenta sam. Nisam završila. Poslodavac me ne stipendira niti izostajem zbog istog sa radnog mjesta, prijava je bila isključivo na temelju SSS. U mojoj zamolbi i životopisu nije bilo navedeno da sam student, tj da studiram!
  5. Radnica94

    Prava radnika

    Poštovani, Pišem jer se nadam da mi netko može pomoći. Naime, zaposlila sam se na natječaju sa SSS i nigdje nije bilo naznake niti je koordinatorica projekta spominjala završetak studija ni ništa ostalo. Zadnjih nekoliko dana, ona mene traži moje papire i dokumente o studiju. Da napomenem na bolovanju sam zbog njege djeteta do 3.godine. Moram li ja njoj dati svoje dokumente iako to nije bilo u natječaju? Unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija