Jump to content

Nana02

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Nisu mu je dali zbog te firme kako stoji.
  2. Dobio je za prijevoz migranata preko granice.
  3. Znači uvjetna kazna se prekida u slučaju kaznenog djela? Ilegalan boravak na našem teritoriju i rad na crno ne s padaju u ta? Moram pitat opet:)
  4. Poznanik mi ima uvjetnu kaznu u republici Hrvatskoj. Državljanin je BiH. Našao je firmu koja je za njega tražila radnu dozvolu. I dok ju je čekao bilo mu je rečeno kreni ti radit dok ne dođe. Lakovjerno on krene a gazda ništa. I sad pošto mu se bližilo 3 mjeseca u državi ode u policiju a tamo mu kažu da je firmi odbijena dozvola. Ode k njima, oni opet podnesu molbu. U međuvremenu isteklo 3 mjeseca. Opet čeka dozvolu. Znači sad je ovdje već ilegalno i radi na crno. Kaže mu direktor da ga traži policija iz petrinjske na obavijesni razgovor. Naravno uz rečenice ne spominji nas, ako će biti kazna mi ćemo platiti etc. On je u strahu da mu ne bi ove povrede zakona utjecale na uvjetnu kaznu. To je bilo kazneno djelo na koje je osuđen uvjetno. Čeka ga godina zatvora u tom slučaju. Može li netko molim vas reći šta će se sad tu dešavati dalje?
  5. Imam ovrhu na plaći, znači firma isplaćuje na taj blokirani i na zaštićeni račun. I sad im se valjda javio Eos matrixu koji je otkupio jedan drugi dug i oni su taj dio koji ide na blokirani račun uplatili njima. Ima li zakonskog razloga da tako naprave?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija