Jump to content

alana31

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na vrlo detaljnom odgovoru. Ja bih željela da otac shvati da se treba ipak više brinuti za dijete,a ne kad dođe po nju da ju odvede svojim roditeljima i dalje baš ga briga. Samo me zanima kako će biti kad se za par dana rodi njegovo drugo dijete koje ima sa novom suprugom. Dijete je moje potpuno nezaštićeno i najviše pati,koliko god se ja trudila da ga zaštitim.
  2. Svega sam ja toga svijesna i od prije,ali očigledno sam ja jedina koja misli na dobrobit djeteta. Hvala još jednom na izraženom mišljenju.
  3. Krivo sam se izrazila što se tiče skrbništva,upravo je onako kako ste napisali. Hvala na ispravku. pozdrav
  4. Hvala na odgovoru. Nažalost sudski postupci su vrlo dug proces. Kako spriječiti da se dijete nimalo ne ugrozi ovakvim situacijama?? Ako on ne želi dobro svome dijetetu,opet sam ja ta koja popušta i daje mu za pravo to što radi. Ako on ne smatra da bi bilo bolje da se sve dogovorimo ljudski,onda zašto sam ja ta koja je uvijek za dogovore i razumijevanje,a on to dobro debelo koristi.
  5. Dobar dan svima! Prvi put se javljam na forumu jer me zanima kako se postaviti i riješiti problem. Rastavljena sam već 3,5 godine i dobila sam na skrbništvo svoje maloljetno dijete koje sad ima već 7 godina. Njen otac plaća alimentaciju i viđa ju kako je sud odredio. Obzirom da on sada živi sa svojom drugom vjenčanom suprugom i očekuju dijete,on već skoro punih 10 mjeseci moje,odnosno,njegovo dijete ne vodi k sebi,već svojim roditeljima. Isprika mu je da nema sobu,odnosno, krevet gdje bi moje dijete moglo proboraviti to vrijeme s njime. Malena ima veliku volju i želju prespavati kod njega i biti više s njime,ali mu se boji reći jer misli da će je on manje voljeti. Inzistirala sam da nešto organizira kako bi se moglo to riješiti i da malena bude sretna. Obzirom da se do danas niti nije izjasnio,već samo napada zajedno sa svojom majkom mene i mog zaručnika s kojim živi moje dijete i ja,te moje roditelje. Prije par dana sam tražila da se nadjemo,on i njegova supruga,te moj zaručnik i ja,ali na sastanak je i nepozvano došla njegova majka,koja je vodila glavnu riječ odnosno samo je vrijeđala mene i mog zaručnika. Optužila nas je za vrlo ružne stvari,koje nisu istinite. Tražila sam od njega da nam se javno pismeno ispričaju i da stvori životne uvjete kada dijete ide kod njega,a do tada dijete ne može ići k njemu. Obzirom da se nije uopće javio nikako,već samo se javio da će doći po nju u vrtić,rekla sam mu da dok god ne napravi kako sam tražila,nema šta dolaziti po dijete. Nakon toga više se nije uopće javio,već je nenajavljeno došao u vrtić po nju,al ju nije uzeo jer sam ju povukla iz vrtića kako ne bi došlo do problema. Teta u vrtiću zna za cijelu situaciju i ne može bez mog odobrenja dati dijete nikome osim osobama koje sam ja odobrila. Obzirom da je ovo prva situacija nakon razvoda,ne znam kako da dalje postupim i koja su prava dijeteta i mene kao skrbnika. Nikad nisam branila mu viđanje s dijetetom,a ni njegovim roditeljima,al ne želim da se od mene radi budala i da oni dijetetu pričaju ružne stvari o meni i o osobama koje su s moje strane koji dijete vole i žele joj samo dobro. Hvala i lijep pozdrav svima!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija