Jump to content

exit16

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Krasna drzava xd Nepravomocnost traje pune duze od par mjeseci.....cca 2 godine.
  2. Provjerio sam detalnije, netko se zalio u pstupku i nije pravomocna presude za sve sudionike iste. Koliko obicno traje ovaj gab izmedju nepravomocnosti i pravomocnosti ?
  3. Postovani, Imam nepravomocnu oslobadajucuc presudu za zakon o sprecavanju nereda , koja je donesena u 5. mjesecu prosle godine a pravomocnost je potvrdena u 9. mjesecu, sto mogu vidit na egradanin. Kada sam zatrazio uvjerene da se ne vodi kazneni postupak, dobio sam papir u kojem pise da se protiv mene vodi kazneni postupak. Moze li netko pojasnit, molim vas.
  4. Ima 3 tjedna sam posla mail presjedniku suda s objasnjenjem da sam van granica HR i trenutnom lokacijom i da necu moci biti na sudu. Od presjednika suda dobio sam odgovor da je mail proslijeden sucu koji vodi slucaj, od kojeg nisam dobio nikakav odgovor. Da li mogu ovo smatrati kao da sam poslao opravdanje i da je primljeno ?
  5. Ok, hvala Znaci ne treba ici pismenim putem , moze se i telefonski.
  6. Pozdrav, Dobio sam poziv za sud kao OKRIVLJENIK po zakonu u sprjecavanju nereda na sportskim borilistima. Saslusanje ce biti odrzano 2 puta krajem 5. mjeseca u razmaku od 5 dana. Slucaj se dogodio 2014. godine i imam oslobadujucu presudu s prekrsajog og suda. Na pozivu je navedeno jos 80 ak osoba kao okrivljenici koji su isto tako pozvani. Zivim i radim vanka, zadnjih 5 godina na relaciji inozemstvo-hrvatska. Adresa u Hrvatskoj mi nije odjavljena.... Necu moci prisustovati ovom davanju iskaza jer sam sprjecen poslovno. Moze li se i na koji nacin opravdati nedolazak na sud ? Pismeno ili putem email ? Isto tako, postoji li mogucnost da predlozim da dam iskaz kad budem dolazio u Hrvatsku koncem 7. mjeseca, moze li se uopce dogovoriti oko toga sa sudom ? Ako moze savjet bio bih zahvalan ovdje ili na private.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija