Jump to content

nina88

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dakle, katastar više nema nikakvih radnji osim donošenja rješenja? Koliko se obično čeka na to nakon slanja zapisnika?
  2. Poziv je bio stranci koja je izjavila prigovor da dođe na razgovor na katastar. I sad mi je katastar poslao zapisnik. Kako reagirati na zapisnik? Nema upute o pravnom lijeku.
  3. Molim Vas za pojašnjenje slijeda radnji katastra jer mi je ovo sve nepoznato. Naime, trenutno je na katastru provedba elaborata u kojem sam jedna od suvlasnica cestice za koju je predan elaborat. Jedan od suvlasnika predao je prigovor (po geodetu i odvjetniku besmislen) na elaborat geodetu još prije 3mj čim je elaborat napravljen i to je goedet predao skupa s elaboratom katastru. Vidim da je status predmeta: U radu te da je bio datum otpreme prije 15 dana. Kad sam ih pitala sto znaci rekli su samo da ide poziv. Može netko pojasnit što to znači i kad mogu očekivat rješavanje predmeta?
  4. Dobila sam posao nakon dugo vremena (na probnom sam radu za posao na neodređeno). Također, nedavno sam se udala i planiramo obitelj ali ne bi htjeli žuriti s tim zbog mog posla. Zanima me koliko dugo bi trebala biti zaposlena u trenutku termina poroda kako bi imala sigurnost da imam pravo povratka na posao nakon poroda? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija