Jump to content

Lukrecia1986

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav. Zaručnik mi se od 16.2. nalazi u Zatvorskoj bolnici. Rasprava za potvrđivanje optužnice je zakazana za 20.2.2023. Da li je moguće da se potvrdi optužnica bez njegove prisutnosti (što bi nama odgovaralo jer će biti nagodba pa da se ne gubi vrijeme) uz ili bez odvjetnika? Je li dovoljno da odvjetnik sam bude prisutan na istoj? Odnosno ako se i odvjetnik ne pojavi da li se može optužnica potvrditi. Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru.
  2. Poštovani Sivko, hvala na od odgovoru. U međuvremenu je odgođeno potvrđivanje optužnice zbog bolesti sutkinje te me zanima koji je zakonski rok za održavanje iste? On je u istražnom skoro mjesec dana (19.-og mu ističe) te se postupak nije maknuo s mista.
  3. Poštovani, zanima me koliki je rok za održavanje rasprave nakon potvrđivanja optužnice za djelo za koje je propisana kazna zatvora do pet godina? Naime, zaručnik mi se nalazi u istražnom zatvoru te je dobio rješenje gdje mu je potvrđivanje optužnice za 11 dana. Postoji nagodba DORH-a i branitelja (s čime je sutkinja upoznata) te me zanima da li se može požuriti potvrđivanje optužnice, odnosno održavanje rasprave nakon potvrde optužnice? Hvala!
  4. Poštovani, zanima me koliki je rok za održavanje rasprave nakon potvrđivanja optužnice za djelo za koje je propisana kazna zatvora do pet godina? Naime, zaručnik mi se nalazi u istražnom zatvoru te je dobio rješenje gdje mu je potvrđivanje optužnice za 11 dana. Postoji nagodba DORH-a i branitelja (s čime je sutknija upoznata) te me zanima da li se može požuriti potvrđivanje optužnice, odnosno održavanje rasprave nakon potvrde optužnice? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija