Jump to content

lopja

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Napravljena je zamjena zemljista,ovjeren sporazum kod advokata,kao i elaborat kod geodete s prvim vlasnikom.Nije upisano u zemljisne knjige.Prodajom zemljista novi vlasnik to ignorira i zato je predan prigovor u ispravnom postupku....da se upise u zemljisne knjige.Hvala!
  2. Što znači kada na web stranicama Državne geodetske uprave za OPĆINSKI GRAĐANSKI SUD U ZAGREBU, ZEMLJIŠNOKNJIŽNI ODJEL dobijem kao rezultat pod pregledavanje statusa Z-predmeta da piše pod "Bilješka o kretanju spisa" sljedeće: Sadržaj prijedloga Prijava / prigovor u posebnom postupku Bilješka o kretanju spisa:PROMJENA STATISTIČKIH PODATAKA Način rješenja:Udovoljeno Datum rješenja 02.02.2024. Datum provedbe: Datum otpreme Da li to znaci da je predmet rijesen u moju korist.Hvala na odgovoru!
  3. Postovani! Prvi uvjet za prijevremenu starosnu mirovinu 31.12.23. Imam 58 god.33 godine staza i 3 mjeseca. Kada je najbolje otici na kraju godine ili sredinom slijedeće godine s obzirom na penalizaciju.Molim Vas ako mi moze neko objasniti.Hvala!
  4. lopja

    katastar

    Molim Vas za objasnjenje.Zalila sam se gradskom uredu za katastar( 1. stupanj ) za rjesavanje predmeta zbog promjene na zemljistu od strane suvlasnika bez mog znanja i dogovora i predala zahtjev za obnovu postupka. Dobila sam od 1. stupanjskog povjerenstva negativan odgovor. Uputila zalbu na 2.stupanjsko povjerenstvo ( Drzavnu geodetsku upravu)zalba mi je usvojena i ponovno vracena na 1.stupanjsko povjerenstvo katastra. Odgovor 1. stupanjskog povjerenstva znaci katastra je ponovo negativan i pise da se zalim opet Drzavnoj geodetskoj upravi od kojih sam dobila pozitivno rjesenje. Da li moram dalje na sud molim Vas da mi neko objasni sta moram dalje poduzimati. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija