Jump to content

jackisback

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, na susjednoj parceli uz moje dvorište se gradi zgrada. Izvođač je postavio kran tik uz ogradu međutim navečer kada završe s radovima redovito zakrene kran koji onda cijelu noć "visi" iznad mog dvorišta. Da li imam neku osnovu na koju bi se mogao pozvati jer mi nije baš ugodno hodati i boraviti u dvorištu dok mi je to iznad glave? Mislio sam otiči do voditelja radova i reći mu da to više ne ostavljaju tako ali bi to potkrijepio i nekim argumentima.
  2. Pozdrav, zna li netko zašto je oglasna ploča edozvole grada Zagreba nedostupna već nekoliko mjeseci. https://e-pisarnica.zagreb.hr/eDozvoleZG/#/eOglasna Prije se moglo na dnevnoj bazi provjeriti koje su građevinske dozvole izdane a sada ništa ne izbacuje. Da li je to ugašeno ili premješteno negdje drugo?
  3. Pozdrav da li se za popravak zajedničkog antenskog sustava mora tražiti suglasnost većine stanara ili se to popravlja po "hitnom" postupku kao recimo pokvarena ulazna vrata na zgradi ili prokišnjavanje krova? Negdje sam dobio informaciju da sukladno zakonu o el. komunikacijama investitor zgrade je obvezan izgraditi zajednički antenski sustav pa slijedom toga zar ne bi i održavanje/popravak tog sustava trebalo biti obvezno (sredstvo javnog informiranja)?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija