Jump to content

mystery24

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala jos jednom Evo jos samo jedno pitanje. Ostecena je bila prijavljena zbog samaranja djece, bacanja djece na krevet u nekim svojim epizodama ali naravno nista nije bilo procesuirano. Da li bi on to njeno ponasanje trebao predocit sudu da bi time poljuljao njenu optuzbu?
  2. Hvala na odgovoru. Nazalost jesu bili u kontaktu sobzirom da je tog dana on dovezao djecu kojoj je on skrbink kod nje. A tuzbu protiv nje vise ne moze podnijeti? Jer njegov odvjetnik je rekao da ta protutuzba ide tek kad se njega oslobodi krivnje.
  3. Postovani molila bi za pomoc. Prijatelj mi je prijavljen za nanosenje laksih tjelesnih ozljeda bivsoj supruzi tj. Da joj je opalio samar. Iz medicinskih dokumenata je recimo vidljivo da je spomenuta osoba imala "sljivu"pod okom. Nakon cjelokupnog izlaganja drzavnog odvjetnistva nije dokazano da je taj udarac zadao moj prijatelj jer na kraju imaju samo njezinu rijec bez svjedoka. Moram takodjer napomenuti da je ostecena u tom trenutku vec godinu i pol dana zivjela sa drugim muskarcem i nije bilo ranijih fizickih obracuna izmedju ostecene i optuzenog te isto tako on sigurno nakon godine i pol nije imao razlog nju Osamariti. E sad je na njega red da iznosi obranu pa me zanima da li i na koji nacin moze trazit odbacivanje optuzbe tj. Jel ima neki clanak za to i kako uopce da dokaze da stvarno nije kriv?
  4. Molila bi za pomoc oko stanarskog prava. Situacija je ovakva : Roditelji mojeg prijatelja bili su vlasnici stanarskog prava. Prije par godina vlasnik je odlucio prodat taj stan te ga njihov susjed kupio po povoljnoj cijeni (on je zivio u drugom stanu u istom objektu ) a njima nisu ponudili tu mogucnost te su oni saznali da je stan prodan kada je sve vec bilo uknjizeno i kada je vec proslo 6 mjeseci ( zakonski rok za tuzbu). Sada oni jos uvijek zive u tom stanu ali novi vlasnik vec godinama ne zeli potpisat ugovor o najmu sa njima, cak ni kada se to od njega zatrazilo i sluzbenim putem. Mene zanima da li postoji neki nacin da se nakom par godina ipak trazi da se prodaja ponisti, kako ga natjerat da potpise novi ugovor i da renovira stan jel prijatelj zbog nesredjenih papira ne zeli nista ulagati tamo, a stan je stvarno u losem stanju. Da li postoji mogucnost da on zatrazi stambeno zbrinjavanje jer kao bivsi vlasnici stanarskog prava nikada nisu napustili Hrvatsku a i ne zele to?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija