Jump to content

Campagnole

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pokretanje sudskog postupka bi bilo u Nizozemskoj. Kako bi to utjecalo na mene s obzirom da zivim u Hrvatskoj? Posto su obe zemlje clanice EU postoji nekakva sudska suradnja ili?
  2. Hvala na odgovoru. Rekli ste da ce tesko dopustiti zastaru? Ako bi odlucio da ne platim ovo potrazivanje koji su im iduci koraci? Obavijestili su me da imam vremena do 24.09
  3. Pozdrav Nisam siguran da li postujem na pravo mjesto. Znaci radio radio sam u Nizozemskoj u brodogradilistu. Zbog rata u Ukrajini gradnja broda je zaustavljena te smo dobili otkaz i morali smo nazad kuci. Dok sam zivio u Nizozemskoj bio sam clan gyma gdje sam potpisao elektronski ugovor na godinu dana (ovaj dio nisam znao prilikom potpisivanja, iskreno prevarili su me). Uglavnom dan nakon otkaza odlazim u lokalni gym gdje objasnjavam situaciju, te zaposlenik gyma salje mail administraciji. Vracam se kuci, te par mjeseci kasnije dobijam mail da sam duzan clanarine. Ulazim u raspravu sa njima gdje objasnjavam situaciju jos jednom. Saljem im i potvrdu o otkazu. Avionsku kartu. Potvrdu o prebivalistu u Hrvatskoj. Cak mi potvrduju da sam u pravu. Salju mi ovo: It is possible to cancel your membership on the grounds of an emigration, even if you have an annual contract. Ali svejedno zele naplatiti jos nekoliko clanarina. Tvrdeci da nisu imali sve ove dokumente koje sam poslao prije. Sto je istina. Ali nisu ih ni trazili. Jucer sam dobio mail od nizozemske firme koja naplacuje dugove. Traze par clanarina plus kamatu. Moje pitanje je da li sam pravno duzan to platiti? Sto se moze dogoditi ako ne platim? Ako opet budem isao u Nizozemsku da li ce me uhapsiti? Ako ne odem u Nizozemsku na 5 godina da li ce dug ici u zastaru?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija