Jump to content

Branka brunette

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Branka brunette objavio

  1. upravo sad, Dani999os je napisao:

    Dođu nam ljudi pa govore upravo ove stvari što i Vi pa nam je vec jasno ..

    Bez brige samo vi gospođu sebi i Vaš novac .. 

    Nemamo takvih problema samo znam koliko god teško stanje osobe mi smo ustanova koja mora pomoci osobi i onome tko je korisnika povjerio upravo nama .

    Želim Vam sve najbolje..

     

    Hvala puno

  2. prije 15 minuta, Dani999os je napisao:

    Prvo ih pitajte koliko je povrat sredstava, ukoliko je drastičan i ne primjeren onda fino postupite tako da im kažete da je sklopljen ugovor na mjesec dana te da morate potražiti drugi smještaj jer nemate gdje s njom ..

    Potpisali ste ugovor te Vam ne mogu obračunati prevelik iznos za 5 dana ..

    236,66×30= 7.099,8

    236×5 dana = 1183,3

    1200,00kn .. 

    Probajte vi njima reci da morate naci smještaj ukoliko budu digli cijenu za 5 dana vise od ovoga..

    Ako nemate gdje sa gspođom, nezz kakve nalaze i terapiju gospođa koristi samo im recite da ne želite potpisati raskid ugovora dok ne istekne.

     

     

    Nona je pokretna i nema teze terapije osim tlak i stitnjaca ali smo je dali u dom najviše zbog drustva svoje generacije i to 5 min od kuce. Tako da nona ostaje kuci za sad dok je dobrog stanja. A ugovor pise da je na neodredjeno. 

  3. prije 2 minuta, Dani999os je napisao:

    Naravno, ni slucajno dopustiti da Vam uzmu toliki novac to je čista glupost .. samo budite smireni jer gadna je to situacija ..

    Mi imamo dom za starije i znam o čemu prićam ... 

    Nadam se da ce biti sve u redu i povrat nece biti u cijelosti ali nadam se pozitivnom odgovoru.

    Lp

    Dal da potpisem sutra raskid ugovora i kako da postupam. 

  4. Hvala na odgovoru ali sutra idem na razgovor da vidim šta ce mi rec zasto nonu nisu zadržali nego nam je spakirali da dodjemo po nju. U ugovoru pise ako nam oni otkazu ugovor da moramo platit dane koje je bila i 5 dana otkaznog roka. Vidjet cemo sutra u protivnom uzimam odvjetnika. 

  5. Poštovani, moja nona je išla u dom, potpisan je ugovor, datum je 12.9.da bi nas zvali iz doma treci dan da dodjemo po nju jer nisu u 8 godina imali takav slucaj nista nam ne objasnivši i dolazimo po nonu 15.9 i odvodimo je kuci i ostaje kuci. Ostaje pitanje povrata novaca ili dijela novaca s obzirom da je bila samo 2 nocenja. Šefica doma nam je rekla dal smo dobro procitali ugovor jer povrata novaca nema. Nije nam jasno da smo platili 7100kn a treci dan smo nonu vratili kuci. Molim pomoc i gdje da se obratimo. Ovo nije humano. Hvala unaprijed 

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija