Jump to content

mikimaus

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. imam frenda koji radi u tcoma pa mi je preko matčnog broja reko i vidijo sam,ali sam mu reka da je to puno godina i da je to zastarilo on mi je odgovorijo da nema zastare na to.ali me je napomenuo kao da ima ali da ne mogu koristit više njihove usluge dok dug ne bude podmiren.koliko tu ima istine.
  2. Nikada nikakve papire od suda nisam dobio,nikakve ovrhe,nikakav poziv za sud,samo opomenu prije 5 godina o neplaćenom računu
  3. nikada niti su me tražili
  4. prije pet godina ostao sam dužan T comu oko 3000 tsuće kuna.u tom razdoblju su mi poslali samo opemenu o dugovanju i ništa više.prije 2 mjeseca sam slučajno pogleda taj dug koji iznosi 11.000 kuna ,navodno sa suckim troškovima i javnin bilježnikom.sljeeće pitanje moje:dali se mogu naplatit ili postoji zastara,još jedna napomena nikad me nisu tražili niti mi išta poslali osim te opomene stare 5 godina.
  5. zbog rata u RH moja majka je 1991 napustila RH,te iste godine dobila starosnu mirovinu.otisla je ocu u njemačku i 1992 dobiva radnu dozvolu,i zpočima rad u njemačkoj.2005 dobiva mirovinu u njemačkoj, gdje njemačko mirovinsko obavještava hrvatsko mirovinsko da je ostvarila i kod njih starosnu mirovinu.hrvatsko mirovinsko sad potražuje natrag 153 mjeseca mirovine.zar je grjeh šta nije znala da triba obavjestit mirovinski u RH.molim pravnu pomoć i sta mi je radit.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija