Jump to content

osoarrogant23

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je osoarrogant23 objavio

  1. Ok, ali ja bi svoju presudu u kojoj su imena i adrese slao ljudima u privatni chat samo izmedu njih i mene. Nije da bi ga javno objavio na svoj zid i onda da svatko ima uvid. Bi Bi li objavljivanje ovog sadrzaja u privatnim porukama bilo zabranjeno, i sto bi se moglo dogoditi ukoliko to prekrsim?
  2. U te osobne podatke spadaju i imena tih osoba ili samo njihove adrese, oib i dr.?
  3. Postovani, Smijem li obajvljivati presudu koju sam dobio na internetu?
  4. Da, meni nije jasno zasto je uopce isprva bilo naredeno da platim te troskove, jer sam vec platio troskove sudenja u iznosu od 2000 kn. Ne znam koliko su troskovi psihijatrijskog vjestacenja, no ja nemam prihode tako da ne znam kako ce me opet traziti da placam
  5. Kontaktirao sam odvjetnika koji me je zastupao prvobitno i on je rekao kako u sustavu gdje je provjerio pise da je u pitanju nekakva rasprava o troskovima vjestacenja. To onda valjda znaci da ne moze biti nista lose?
  6. Postovani, Smijem li putem Facebooka kontaktirati, tj poslati smajlic sa pusicom covjeku sto me druko nakon cega sam odradio 11 mjeseci djelomicno uvjetne kazne i sada sam na uvjetnoj 3 godine?
  7. Molim vas da mi odgovorite bi li unosenje prehrambenog proizvoda sa velikim postotkom cijanida u sudnicu bilo kazneno djelo
  8. Poslovni broj koji je naveden u pozivu sam procitao probacijskom sluzbeniku koji kaze da u sustavu ne vidi nista. Znaci li to da je u pitanju novo kzaneno djelo? Prilikom ulaska u sud policajac tamo ima pravo pretresti covjeka?
  9. Ukoliko je nesto lose hoce li me tamo na licu mjesta uhititi?
  10. Dobro, ali sto ako je ostrica samo skrivena na meni i nisam se nasao u nikakvom sukobu, onda se ne moze reci da je nosim zato jer cu nekog napasti, ili moze? Sto ako noz nisam na sebi u dzepu potpuno trijezan bez da sam usao u sukob s nekim. Nitko ni ne vidi taj noz na meni niti ga pokazujem. To bi onda bilo prekrsajno ili kazneno?
  11. Postovani, Upravo sam dobio pismo od zupanijskog suda da me pozivaju ma rociste vezano uz uvjetni otpust. Pravila uvjetnog otpusta postuje i javljam se redovito na probaciju. Sto bi ovaj poziv mogao znaciti? Znaci li mozda da sam dobio novo kazneno djelo zbog kojega ce mi oduzeti pravo na uvjetni otpust i vratiti me u zatvor? U pismu je isto tako navedeno krivo ime, zamijenili su č sa š, mogu li to zbog toga izbjeći iako sam vec potpisao pismo postaru.
  12. Postovani, Zanima me koji je zakon za nosenje ostrice na sebi u javnosti. Cuo sam razne stvari poput toga da ostrica ne smije imati skocni mehanizam, sto me zbunjuje, jer ne vidim razliku. Takoder sam cuo da ostrica ne smije biti dulja od poprecne duzine cetiri prsta. To pravilo je isto vrlo zbunjujuce, jer ostrica koju ja imam je malo dulja od moja 4 prsta, ali moje ruke su cak mozda i ispodprosjecne velicine. Moze li mi netko pojasniti pravila i koje su kazne za ovaj prekrsaj. Takoder imam osudu za posjedovanje oruzija, pa me zanima bi li to igralo ikakvu ulogu u kazni koju bi dobio za nosenje predugacke ostrice? Hvala.
  13. Postovani, U kucanstvu imamo 2 TV uredaja, oba dva su stara oko 7 godina. TV niti ne gledamo osim u vrlo rijetkim trenutcima kada gledamo Netflix. Sto se tice interneta placamo A1 pretplatu. Ne placamo uslugu televizije ili telefona putem A1. Ja nisam taj koji placa racune, no vidim da konstanto stize HRT pretplata. Moj otac placa homebox od A1 (to je kao prijenosni internet) za drugu lokaciju gdje boravi. Moj otac takoder ima radio uredaj u autu. S ovim me zanima postoji li potreba da placamo tu pretplatu? Ne govorim pravno, nego prakticki. Ne zelimo placati tu pretplatu, no imamo radio uredaj u autu, a vidim da se spominje kako HRT djelatnici mogu prokontrolirati stanje, tj. Posjedujemo li nesto od uredaja ili ne. Kako oni to kontroliraju? Znam da ih u stan pustati necu nikako.
  14. Postovani, Ne znam pisem li pod pravom temom. Naime imam medicinsku potrebu za operacijom. Na vrhu dlana, pored zgloba na 3. Metakarpalnoj kosti postoji kostana izraslina promjera 1 cm koja vrijeda moj zglob pri svakom pokretu ruke. Ona je izbocena i prilikom svakog savijanja dlana pod 90 stupnjeva izraslina bode u zglob. Saka je slikana i doktor je potvrdio da postoji izraslina, no iako je to vrlo jednostavan proces (googlajte "carpal boss surgery"),on je izjavio kako jednostavno nece to operirati, da stavim leda i da si nadem nekog drugog tko ce to operirati. Cak je izjavio kako se prije tu nalazila cista koja je vjerovat o pukla. Ta izjava mi daje do znanja da nije dovoljno informiran o ovoj temi, jer ganglionska cista o kojoj on prica se pojavljuje iznad zgloba, ne na 3. Metakarpalnoj kosti. Cak sam mu dao do znanja kako nikakva cista nije postojala, jer ova kostana izraslina nikada nije mijenjala velicinu niti oblik. Molim vas da mi odgovorite smije li doktor odbaciti moj problem iako postoji potreba za operacijom, a ruka mi je vrlo ogranicena u kretanju
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija