Jump to content

md98

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na informaciji. Pretpostavljam da okrugle crne kamere koje se nalaze na semaforima služe za videonadzor u slučaju nesreće i regulaciju prometa a ne za slikanje brzine / mobitela / crvenog?
  2. Hvala, pretpostavljam da je prvi prekršaj 3 kaznena bodova i novčana kazna? I još jedno pitanje, ako sam počinio prekršaj dok sam bio mladi vozać a u međuvremenu sam navršio 24 godine, kako mi se tad gledaju kazneni bodovi? Kao da sam i dalje mladi vozač ili ne?
  3. Pozdrav, nisam sto posto siguran jesam li napravio grešku ili ne. Na Savi sam skretao lijevo da se uključim na Jadranski most iz srednje trake kad je zasvijetlio zeleno. Ja sam krenuo ali sam na pola puta shvatio da vozači iza mene nisu krenuli zamnom. Nisam nikome presjekao putanju jer auto u suprotnom smjeru nisu vozili ravno ali je bilo zeleno na krajnjoj desnoj traci u suprotnom smjeru da bi se i oni uključili na Jadranski. Nitko mi nije trubio ali mi je sumnjivo da ljudi iza mene nisu krenuli zamnom. Jesam li u tom trenutno zabunom pratio krivi semafor ili ne ne znam jer sam skroz zaboravio od šoka da sam potencijalno prošao kroz crveno. Sad, zanima me ima li kakvih kamera na tom raskrižju koje bi me mogle slikati u slučaju da sam stvarno prošao kroz crveno? Trebam li očekivati kaznu? Nitko me nije zaustavio nit sam primjetio da je bilo policije u tom trenutku. I za kraj, kolike su trenutno kazne za prolazak kroz crveno i koliko kaznenih bodova mogu očekivati?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija