Jump to content

avaadore

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Puno hvala! I zadnje pitanje, obraćam li se direktno onda PBZ Cardu i odjelu naplate, ili idem u svoju poslovnicu i pokušam prvo pregovarati s njima?
  2. Hvala, jesu li banke uopće sklone takvim dogovorima? Koliko uopće prođe vremena od spajanja 3 računa do ovrhe. Obročna otplata bi svakako bila najbolja opcija, jer dug trenutno ne mogu podmiriti u cijelosti.
  3. Pozdrav, Molim pomoć oko sljedećeg, naime, spojila su mi se 3 računa na PBZ visa card i račun iznosi 23.000 HRK. U PBZ-u također imam I kredit u mjesečnom iznosu od 1176 HRK koji uredno otplaćujem, a mjesečna primanja su mi oko 8000 HRK. U HROK-u je ovaj iznos vidljiv, pa se bojim da u niti jednoj drugoj banci neću moći dobiti kredit kojim bih mogla pokriti ovaj iznos. Pokušala sam u OTP i nisu mi ni htjeli poslati zahtjev za kredit dok ne pokrijem ovaj dug PBZ-u. Još uvijek mi nije otkazana kartica, ali mislim da to slijedi vrlo uskoro. Koji bi bio najlakši način za izvući se iz ovoga i izbjeći ovrhu? Jedna od opcija mi je podići kredit u nekoj drugoj banci i to mi se čini najlakše, s obzirom da kredit mogu otplaćivati, a u 1. mjesecu mi slijedi dosta veliko promaknuće i povećanje plaće, a zaista želim izbjeći bilo kakvu vrhu ovrhe, odvjetnika i svega ostaloga. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija