Jump to content

marija33L

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je marija33L objavio

  1. Ja sam se prijavila tek prošli tjedan tako da još nemam termin. Imam ja jedno pitanje za sve od kuda ucite EU?
  2. Dobila sam pristup i prije nego što sam prijavila državni.
  3. Da li netko od vas još ima termin za ispit da javi kako je bilo
  4. Dal je netko bio danas ili 16.12 da podijeli kako je bilo?
  5. Skripte su na e ucenju Meni ostala eu i lokalna al js jos nisam prijavila ispit tak da imam vremena. Kad je ispit tebi?
  6. Istina skroz ja sam uzela primarno za ucit zako e i malo nadopunila sa skriptom jos pojedine rupe al osobno oni testovi i prezentacije iz e ucenja su mi nekako pricanje price. U princiou ako se uci po zakonima ne ispadne puno vise stranica nego skriote. Ja sam mislila da sam jedino ja takvog misljenja. Sad mi malo lakse. ☺️
  7. Ja sam malo gledala skripte iz e ucenja i izvore za polaganje (zakone) i moram priznati da pojedine skripte ne prate zakone. Odnosno u pojedinim skriptama nema svih kako su to nazvali ishoda ucenja te skripta iz Ustava sadrzi dijelove pojedinih zakona koji nisu na popisu literature. Ja sam osobno krenula uciti prvo po zakonima i kad gledam onaj ogledni primjerak ispita kakv bi trebao kao biti lakse mi po zakonima nego skriptama buduci da skripte vise opisuju stvari, a zakon mi je nekako konkretan. Ne znam mozda sam previse ocekivala od e ucenja al iskreno nije me skroz odusevio i primjetila sam da ima pojedinih pogresaka kod rjesavanja testova.
  8. 2015. godine sam položila DSI za srednju stručnu spremu. U međuvremenu sam 2017 napredovala na VSS te mi je u rješenju tada pisalo da imam položen DSI (2015.) godina. Iako sam od tada do danas dobila nekoliko rješenja o rasporedu u ni jednom mi nije pisala obveza polaganja DSI za II stupanj. Zanima me da li stupanjem na snagu ovog zadnjeg Zakona o državnim službenicima imam obvezu polaganja ispita iako mi ta obveza nikada nije bila propisana rješenjem te ako imam da li mi je tu obvezu kao i rok poslodavac dužan utvrditi novim rješenjem?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija