Jump to content

Tfo

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. eto onda ja ne razumijem pravnu stranu. ugovor traje do 31.10. sad je 26.10. ako je moguce, bez uvrde ali volio bih cuti misljenje jos nekoga na ovom forumu jer mislimd a niste shvatili cijelu pricu. zar u ovom nasem drustvu stvarno svi zazmirimo jednim okom kad je mobing u pitanju?
  2. postovani ne razumijem kako je napravljeno sve u skladu s propisima ako sam prijavljivao mobing od strane kolegice svome nadredjeneme u vise navrata. i onda kada sam eskalirao problem sam ja udaljen s posla. jasna mi je pravna stran sto se tice koristenja godisnjeg i slicno, to je sve jasno. ali i dalje mi nije jasno zasto sam ja udaljen radi neprikladnog ponasanja ako sam jednom prozvao kolegu radi njenog ponasanja? mislim, u poslovima se 500 puta posvadimo. ako je jedna svadja ili eskalacija problema razlog da se nekome otkaze ugovor ili ga se udalji s posla, di je onda tu logika?
  3. Pozdrav, isprike opet na malo kasnom odgovoru. naravno da mi nije u cilju bilo prisliti poslodavca na produljenje ugovora. Naposljetku rezultati i sve naznake su govorile i upućivale na automatsko produljenje ugovora na neodredjeno vrijeme. Odluka zasto sam udaljen sa posla je kako mi je rečeno taj sastanak gdje sam kolegicu suočio sa pitanjima zašto stvara mobing. taj sastanak je bio pred mojim voditeljem projekta. nakon tog sastanka mi je rečeno da sam toksičan i udaljen sam s posla. To je bilo pred 20 ak dana. Ugovor mi po pravilu ističe 31.10 takod a sam ja i dalje zaposlenik firme samo sam udaljen s posla i prislijen iskoristiti Godišnii odmor.
  4. Pozdrav i isprike na kasnom odgovoru. pa po mojim nadredjenima suspendiran tj udaljen s posla jer sam toksican. ali isto da dodam malo backstory. ugovor je isticao 31.10. kao voditelj sam imao najbolje rezultate i najbolji fedback od agenata što se tiče odnosa prema poslu. blago rečeno da sam obožavan na poslu. partner i vlasnik projekta je takodjer bio oduševljen mojim radom. medjutim, radi mobbinga koji sam odiživljavao ja i moji agenti od strane kolegice, nagovjestio sam kako ne želim raditi u takvim uvjetima. Nedugo nakon toga smo imali sastanak gdje se od mene tražilo da kažem sve što mislim umjesto da šaljem mailove. ja sam to i učinio i rekao svoje mišljenje i prozvao kolegicu za neprofesionalno ponašanaje. napominjem kako je ta ista kolegica napominjala kako njoj ne moze nitko nista jer zna ljude. nedugo potom su me obavijestili kao mi nece produziti ugovor jer sam toksican te par dana nakon toga da me se udaljava sa posla id a moemntalno vratim opremu. iskreno smatram da tretman nije posten jer sam vidjao da su agenti koji su psovali andredjene bili prebaceni na drugi proejkt umjesto da ih se riješi ovako. sto mi je činiti?
  5. pozdrav svima.. pitanje jedno. radio sam kao voditelj tima za jednu hrvcatsku trvtku koja outsourca jedan europski projekt. Ja i moji agenti smo bili zrtve 6 mjesecnog mobbinga od kolegice (koja je odbijala suradjivati sa mnom i mojim i timom). Nedavno smo tako igrom slučaja morali skupa raditi, što sam ja izričito odbio i napisao mail od 10 stranica gdje objašnjavam zašto je nemoguće raditi sa navedenom kolegicom i to poslao voditelju svog projekta. Voditelj me nije zvao na individualnio razgovor, vec sam pozvan u meet sa istom kolegicom gdje sam izvbacio 6 mjeseci fruzstracije na nju (naglašavam nisam bio bezobrazan ili koristio psovke). nedugo potom sam suspendiran sa posla, ugovor mi nece biti produžen. Iskreno ne znam što sam krivo napravio. Bio sam 6 jeseci zrtva mobbinga i nekomunikacije od strane voditelja tima, eskalirtao sma jednom i udaljen s posla. Imam li temelj za tužbu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija