Jump to content

N.M.

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Kako se tretira vlasništvo tog stana i da li će eventualno biti obveznik plaćanja poreza na nekretninu. Mislim na uvođenje plaćanja novog poreza koji se najavljuje?
  2. Molila bih , ako netko ima sličan problem, a zna rješenje, da mi da savjet. Naime prijavljeno nam je prebivalište na adresi sina. Odlučili smo iskoristiti mogućnost da živimo u drugom stanu, koji moj sin ne koristi. Da li je moj sin obaveznik plaćanja poreza na taj stan, ako mu roditelji prijave boravište ili prebivalište u tom stanu, a mi ne plaćamo njemu nikakvu najamninu ? Unaprijed hvala na eventualnom rješenju!
  3. Da, ja plaćam sve ove godine grobnu naknadu i račun dolazi na moje ime. Moj pokojni otac je uredio grob, a kako je dotrajao trebalo bi ga obnoviti.
  4. Zanima me kao urediti obavezu plaćanja nasljeđenog korištenja grobnog mjesta skupa sa mojom sestrom. Ona već 42 godine nije plaćala grobnu naknadu niti želi učestvovati u uređenju groba, ali ne želi ustupiti korištenje samo meni , iako joj ne osporavam pravo ukopa. Hvala na skorom odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija