Jump to content

Niksi88

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Niksi88 objavio

  1. Niksi88

    Putovanje

    Pozdrav, Zanima me ako je kaznena prijava poslana na drz odv, od policije, od 10mj/2022, ja jos nisam dobila nikakvu obavijest niti za ispitivanje, niti sud, suprug je dobio obavijest da se za jedno djelo protiv mene odbacuje kaznena prijava(čl177..dok za drugi dio nisam sigurna(cl229, Dali sam ja cista i mogu li otići na viknd preko granice, konkretno BiH ili ne! Hoću li imat problema na granici, dal im u sustavu piše da sam bila na policiji na inf razg itdd.. Hvala
  2. Niksi88

    Djelo

    Ajme uzas... Ma samo da se to rjesi kako tako , zbog gluposti za koju nisam kriva skoro me strpaše u zatvor, tj još neznam šta mogu očekivati! Al nadam se da je tako kako je sivko rekao!! Vjer sad mogu od xx trg očekivati tuzbu ako su ovi odbacili!
  3. Niksi88

    Djelo

    Hvala sivko, da i ja sam to tako shvatila, jel sta imaju oni mom suprugu slat o kradji, ovo razumijem jel je on tako isto skrbnik kao i ja, ali opet ima samo taj jedAn odlomak o kradji koji me bockao, a rjesenje je od dru odvjetnice za mladež,tako Pise,no pričekat ću da vidim sto ću ja dobit!
  4. Niksi88

    Djelo

    Pozdrav, već sam pisala u jednom navratu da sam bila s djetetom u trg,gdje su me optuzili da sam ukrala neke hlače, policija je podnijela kaznenu prijavu i natefterili su mi Teslu kradju i zanemarivanje djeteta, ugl da neduzim, jučer je suprug isto kao skrbnik dobio rjesenje drz odvjetništva, da se to ne smatra kaznenim djelom zanemarivanja djeteta i da odbacuju to. Ok to sam skuzila, no Za drugo djelo kradje nekontam.. piše ovako ; uvidom u upisnike drz odv utvrdjeno je da je protiv n.n podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela iz čl 229 u svezi članka 228 na štetu xy Trgovine, koja kaznena prijava je odbačena rjesenjem ovog drz odv br KP-DO.......,na temelju članka 206 zkp/08 čl33 kz/11 ... Dali je odbačeno i jedno i drugo ili samo povreda djetetovih prava. Hvala
  5. Hvala Sivko od srca, da bila sam kod odvjetnika, on kaze nećeš priznat nešto što nisi napravila,I nešto šturo da nisam nista shvatila jel nisam nikad bila u takvoj situaciji, nit znam kako gdje postupati u na koji način ide dalje istraga, no ja stalno čitam i kao bolje je kad kazes i kajes se manja je kazna.samo da to skinem s vrata. WTF.. zato sam u dilemi .. hvala još jednom!
  6. E ok, hvala. Postoji li mogućnost uvjetne osude ili odma zatvor za djelo Teska kradja,+djete bilo samnom i terete me i za zanemarivanje djeteta, gdje sam kao otisla a ukrala po njihovom hlače, neznam po čemu su oni to zaključili??da ostanem pri prvom priznanju, i namirim stetu koju ni neznam da sam uzela.. Ili da ipak idem s odvjetnikom i tjeram dalje. Da sam krivo optuzena! Nikad nisam bila kaznjavana!
  7. Aha ok,znači sad samo čekam poziv sa suda, pa dalje postupam po odvjetniku, ili priznajem krivnju pa šta Bog da! Hvala puno!
  8. Hvala na odgovoru, bila sam samo na policiji gdje su snimali razg, u DO nisam , pa čekam da idem tamo ili odma sud .
  9. Tj zanima me na koji način se ja mogu s odvjetnikom branit, bila jesam po savjet, ali mi je rekao samo općenito neke stvari.. pa nisam na čisto, ni ja ni sitvacija, priznala sam nešto što nisam napravila, i čekam ewo već mjesec dana neki papir rješenje, nista još nisam dobila!
  10. Pozdrav, ukoliko idem s odvjetnikom na sud i u drz odvjetnistvo, radi promjene iskaza i da bi se branila! Zanima me kako ide daljnji tijek istrage, dal' se predmet ponovno vraća na policiju, ili ne, dali sud traje duže itd... Hvala
  11. Ma što bi zezala,izvan sebe sam! Ugl otišla sam iz te trgovine, gdje su me primili da sam ukrala! Policija me zvala na tel da dodjem u stanicu nakon dva tj, nisam ni znala za sto! Ugl terete me za tešku kradju, gdje sam rekla da nisam nista uzela, kao ići će u premetačinu i ja ću bit u zatvoru dok se to ne nadje, tri sata sam tamo sjedila do trenutka kad sam rekla da moram kod djeteta i da ću bez obzira na sve priznat da a jesam iako nisam! I tu su me snimali kao moj iskaz! Zasto eto neznam.
  12. Nazalost su me snimili, usrala sam sve, on mi je rekao nemoj sad izmisljat ako nisi uzela, ali eto ja sam štitila svoju obitelj,i sad sam izvan sebe!
  13. Ma nikad u životu nisam zvaku ukrala! Ovo mi je toliki stres da ja neznam sta reć,kad sam eto bila u stanju tamo u policiji reć da sam napravila samo da mi djete ne pati i negleda policiju. I da me preko noći strpaju u zatvor! Jel su me krivo optužili! Sad je policija predala drz odvjetništvu , i ja ću morati ići, pa me sad boli što moram reć da jesam a nisam , da bi mozda dobila uvjetnu! I da se pokajem.. neznam ni sta da kazem kad nemam to kod sebe, Ugl terete me za kradju nekih hlača od 200kn
  14. Bez obzira što sam na policiji priznala da jesam! Mogu promjenit iskaz i branit se! Hvala. Treba mi neko umirenje jel sam pod ogromnim stresom
  15. Molim pomoć, Naime nasla sam se u nezavidnoj sitvaciju, gdje sam bila u trg kad sam zvonila pri ulazu i nista do trenutka kad nisam izlazila. Napale su me prodavačice, ja sam vizuelno pokazala i rekla da kod njih nista nisam kupila..i nemam nista, tu su me čupale za ruke maltretirali i ja osla, nakon 2 tj me policija zvala na razg, naime,poznaju me prodavačice i dale su moje podatke, i optužile me da sam ukrala hlače za koje ja nemam pojma da imam. U policiji su mi htjeli ići u premetačinu i stavit me u zatvor. Ja sam rekla da nisam nista uzela sve ispričala, i da to nemogu jel imam malo djete kući i rekla sam da ću pristati da sam i ukrala samo da me puste. Oni su pisali kaznenu prijavu. Sta ja mogu sad očekivati? Iskreno slagala sam da sam ukrala samo da neidem u zatvor!! Sta ako dodje do suda... ? A doći će kad šalju drz odvjetništvu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija