Jump to content

tom1111

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ispričavam se ako sam vec objavio pitanje, ali ne vidim da je postavljeno pa pisem ponovno. Dakle, stigla je presuda i pise da se plati u roku 90 dana. Da li se to odnosi na punu kaznu ili se i 2/3 moze platiti u 90 dana? Tako kako pise mislim da se u 90 dana moze platiti 2/3 , a onda ako se ne plati oni naplate punu kaznu?
  2. Hvala Vam na odgovoru. Sad mi je jasnije. Znači mogu i ja koristiti dok se ne rijesi tko ce koji dio uzeti. Iako mi je svejedno, svaki dio je isti ..
  3. Poštovani, imam zemlju u nasljedstvu. 8 hektara u komadu. Vodi se na 3 osobe svakome po 1/3. No jedna od osoba je prodala svoj dio bez znanja ostalih. Kako je moguce da je ona mogla prodati svoj dio bez prethodnog otcjepljenja? Da li sad taj kupac smije koristiti svih 8 hektara jer se jos ne zna koji je čiji dio? Nije mi jasno da je zakon to dopustio. Hvala na odgovoru. Lp.
  4. Da li da pklatim sudske troskove odmah ili tek nakon sto stigne novo rjesenje nakon žalbe?
  5. Pozdrav. Zaustavili su me sa 1, 2 promila. Jos cekam da mi stigne odluka. Kako je ovo prvi put u 5 godina (toliko imam vozacku) da sam napravio prekrsaj, mogu li ocekivati kaznu visokog iznosa i oduzimanje vozacke dozvole? Nisam popio puno, 2 piva i jedno malo pivo, ali nisam jeo i pokazalo je na alkotestu tako kako je pokazalo.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija