Jump to content

AdminAdmin

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. poslao sam im prigovor več,ali oni samo govore a ništa ne dokazuju. Ja bi trebao snimku razgovora,da čujem što mi je bilo ponuđeno i barem datum i vrijeme i na koji su mail poslali taj ugovor,a ne dobijam ništa. To što oni tvrde je ono Rekla-Kazala.
  2. Razumijem da se snimaju ,ali kako ja doći do tog razgovora gdje oni tvrde da mi je bilo rečeno da je usluga na ugovor od 2 godine ? ja sam 100% siguran ,ukoliko bi mi bilo to spomenuto ja na to pristao nebi. Duzni su mi bili poslati pismeni oblik tog ugovora kako bi ga ja mogao proučiti ,kako ih natjerati da mi kažu datum i vrijeme i na koji mail su oni to poslali ?
  3. Poštovani,13.10.2017 sklopio sam ugovor s "Optima telekom" operaterom na neodređeno razdoblje po cijeni usluge 159kn,isti posjedujem u papirnatom obliku ,sada nakon22.10.2022 novi operater "Telemach " počeo mi obračunavati uslugu oko 40 eura ,kad sam zvao za obrazloženje,objasnili su mi da mi je istekla ugovorna obveza ,za koju ja nisam znao ni da postoji jer na ugovoru iz 2017. to nigdje ne stoji. Obrazlozenje je da sam 22.10.2022 sklopio novi ugovor za istu uslugu telefonskim putem i da je za valjanost ugovora trebalo platiti prvi racun ,čime se ugovor smatra valjanim. Sada je problem što sam ja uvjeren da nisam sklapao ništa preko telefona jer je usluga i cijena bila ispod očekivane i nisam imao što mjenjati,a niti se sjećam da bi to učinio . Molio bi Vas za odgovor,dali su sklopljeni ugovori "telefonskim putem" legalni bez mojeg potpisa i drugo pitanje ,kako se sad uvjeriti da oni govore istinu,kad ja neznam za taj telefonski razgovor i ne sjećam se toga ? Hvala na vašem odvojenom vremenu za moj problem.
  4. plačeno je unaprijed 300kn s internet bankarstvom.
  5. Poštovani, imam problema s web shopom ModulDevet ,uporno zavlače sa slanjem naručenog artikla. Danas je 17. dan od naručivanja,slao sam im višestruke upite na email ,na pozive nitko ne odgovara .Na stranici uredno stoji da je dostava unutar 48sati ,zbog čega sam ponajviše odlučio artikl kupiti kod njih . Svaki put kad im pošaljem mail sa pitanjem kada će dostaviti artikl ,samo mi pošalju drugi link za pračenje paketa ,kada pristupim tom linku stoji da paket još nije predan i da se zbog tog nezna dan isporuke. Zanima me,dali se to može okarakterizirati kao prijevara i što da napravim dalje ? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija