Jump to content

Jumpy jay

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Jumpy jay objavio

  1. Pozz.sutra idem predavat papire za vještačenje,neznam jel se vide moje objave od prije pa da se ponovim, hrvi sam od 1995 g,momentalno sam na lječenju zbog kralježnice i zbog ptsp, doktorica mi je rekla da skupim sve papire i da ćemo predati u tvrtkovu,izračunali smo po papirima da imam 42 g radnog staža sa benificijom zbog rada u ljevaoni,njoj nije jasno a i meni kako nemogu u mirovinu,svi koji imaju povečani staž kao policija,vojska, vatrogasci,balerine idu u mirovinu po stažu.
  2. hvala puno,dali znate možda dali me doktorica drži na bolovanju dok postupak traje ili završavam na burzi,jer ja još uvijek jedva hodam,lijećim se.a i neke pretrage se još uvijek čekaju,mislim termini.
  3. hvala na savjetu,polako gubim pamčenje,gubim se,pa sve pišem na papir,sorry,jedine prave infor.mogu dobiti od vas,svojih ratnih kolega.
  4. Dragi moji branitelji,nakon dužeg vremena se javljam i molim za savjet.U drugom mj,sam vas rekao da mi prijeti otkaz,ali nisam napomenuozbog čega,gazda mi je rekao da sam potrošena roba,šepao sam i radio kolko sam mogao,toliko me boljelo da više nisam mogao izdržati pa sam umjesto bol.otišao tri tj.na godišnji.naručio se u jankomir i dobio termin tek krajem 4 mj,ali mene je mučilo šepanje i znao sam da nešto drugo nije u redu.bio kod doktorice koja mi je rekla da je to od kralježnice i da mogu dobiti još dva tj. bolovanja.ja sam preležao 4 tj.u krevetu i stanje se nije popravljalo,supruga i mama su me natjerali privatno na magnetsku kralježnice i tu se imalo što vidjeti,teško oštečenje 4 kralješka.otuda šepanje,kada sam dokt.odnio nalaz odmah mi je otvorila otvoreno bolovanje,poslala me neurokirurgu,kod kojega sam naručen za 4mj,ostalo mi opet privatno otići,gdje mi je on rekao da kako ja upče stojim na nogama,dao mi odmah tri inekcije u kralježnicu i objasnio da ču morati najvjerovatnije na težu operaciju.ali probačemo sa fiz.ter.kod njih u poliklinici.pa če onda odlučiti.smijem samo dvije terapije po tjednu koliko je teško oštečenje.u međuvremenu kako ste me savjetovali otišao na zak.termin u jankomir gdje mi je dokt.rekla da se ja još dobro držim i napisala da nisam radno sposoban.mislim da je šifra f62.tako da sam vam ja več duže vrijeme na bolovanju,s time da mi doktorica hoče sama napisati papire za invalidsku mirovinu,ja sam joj rekao da sam ja hrv.ratni vojni invalid sa oštečenjem organizma trajno i da ako trebam išao bi u mirovinu po posebnim propisima za nas v.invalide.Pojma nemam šta trebam napraviti,jer ona nezna kaj je to.Malo je bilo opširno,oprostite mi.Trebam savjet,s time da i dalje idem na terapije.stanje nepromjenjeno.Hvala vam na savjetima unaprijed.
  5. Hvala ti još jednom na svemu,sad barem znam otkuda krenut,teško mi je kad molim za pomoć ali si nemogu pomoći,hvala ti još jednom.
  6. hvala ti prijatelju na brzom odgovoru,jer kada sam izašao iz tvrtkove poćeo sam se tresti,nisam znao šta napraviti,jedino ako još imaš savjet u vezi bolovanja,jer če mi ga gazda sigurno uručiti,hvala ti još jednom,potražiču i savjet psihijatra,dezorijentiram sam,a najviše ogorčen.poz svim borcima.
  7. pozdrav branitelji,danas sam bio u tvrtkovoj kod pravnog savjetnika i nikada se u životu nisam osječao jadnije ,koda sam došao nešto molit,uopšte nije slušala što sam joj govorio.branitelj sam i invalid domovinskog rata sa oštečenjem 20 posto stalno od 95 god.imam 38 g.staža,pitam ju jel mogu u mirovinu po zakonu o braniteljima,kaže ona tek sa 60 g.da ok,ali ja sam invalid domovinskog rata sa zdrastvenim problemima,da sam htio ići prije vrlo lako bi to bilo,uz malo viši ton sa moje strane mi je rekla da moram na vještačenje,ne kužim a nije mi htjela objasnit,pa ja več imam utvrđen invaliditet.nikad nisam ništa tražio ali voda je došla do grla.oprostite mi ako sam nerazumno nešto napisao,molim vas savjet šta trebam napravit,u radnom sam odnosu gdje mi prijeti otkaz,dali da pobjegnem na bolovanje,nikada nisam bježao,ali ču izgleda morat.
  8. Imam 55 god.imam 37 god staža,bez benificije,invalid sam domovinskog rata,znači još 3 god više,proveo u domovinskom ratu tri godine,sve ove godine prije,pogotovo prije 20 god. nisam se dao u mirovinu,sada se osječam iscjeđeno,godine prerano došle po svoje,uglavnom prijeti mi otkaz na poslu kojega sve lošije obavljam, svjestan sam i sam toga.dali je moguče zatražiti prijevremenu mirovinu,ipak imam dosta staža a vjerujem da me više niko neče zaposliti .
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija