Jump to content

Marušić5

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Piše da im se javim u roku 15 dana, drže li se toga striktno i ako se dogovorim za uplatu njima, mogu li se nekako nagoditi da smanje iznos? Ako ih ne zovem, hoću li po ovrsi dobiti još neki rok za uplatu? Hvala na odgovorima.
  2. Ne znam, nisam dobila nikakvu obavijest tj. rješenje o ovrsi. Poslali su mi jednom nešto iz Eos Matrixa 2018. Što sam zanemarila.
  3. Ako im se javim mail-om i pitam da mi daju sve podatke o dugovanju, hoće li time smatrati da priznajem dug? Moram još razmotriti bih li se dogovorala s njima ili da čekam rješenje i idem na zastaru. Nisam pametna...
  4. Hvala, taj podatak za zastaru ne znam. Kako bih mogla saznati? Njima zastara ništa ne znači? Ako im se ne javim oni bi meni mogli poslati rješenje o ovrsi? Daju li mi onda neki rok za plaćanje? Pošto na sebi nemam nikakve nekretnine, a auto je na suprugu, mogu li tu imati kakva potraživanja?
  5. Pozdrav, dobila sam poziv na uplatu od EOS Matrix d.o o. Piše da su otkupili moj dug od T-com-a, dugujem 11.000 kn, glavnica cca 6.300 kn, troškovu 2200.00 kn kamata 2.500 kn. Pozivaju me da u 15 dana platim ili im se obratim radi dogovora otplate. Ako ne podmirim, imaju mogućnost naplatiti ovrhom na pokretninama itd. To je neki stariji dug. Ne znam trebam li im se javiti i pozvati se na zastaru ili ih ignorirati? Molim Vas savjet
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija