Jump to content

Medietran

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani bio sam 5 godina izaslani radnik Hrvatske firme u Njemačkoj, kao elektromonter. U tom periodu primao sam plaću na njemački račun, a firma je uplaćivala doprinose u Hrvatskoj na minimalnu plaću. Negdje sam pročitao da je zakonski firma obavezna uplaćivati doprinose na najveću plaću za posao koji se obavlja uvećane za 20%. Da li je to točno? U sporu ili nagodbi sa firmom na šta da se konkretno pozovem ? Kako da zatražim odštetu? Kako da izračunam koliko sam zakinut ja osobno kao i država , s obzirom da uskoro idem u mirovinu i da će mi taj prosjek znatno umanjiti mirovinu. Hvala
  2. Hvala na odgovoru. Tužba prema ovrhovoditeljima mora biti obavezna da bi se ukinula ovrha i dobilo rješenje o ukidanju ?
  3. Hvala. Ali ovrhe nisu na sudu. Samo pismene obavijesti od javnog bilježnika( jedna ovrha) I druga ovrha - odvjetničko društvo koje vodi tu ovrhu. Nema sudskih odluka od strane suda. Tako da nije postupak pokrenut na sudu. Kako u tom slučaju postupiti?
  4. Temeljem ovršnog očevidnika na kojem se vidi da je ukupan broj dana u blokadi veći od 10 godina. Po tim ovrhama nije ništa plaćano, ni komunicirano . Zanima me komu se točno i gdje i na koji način obraća kako bi se pozvao na zastaru
  5. Pozdrav, Da li je netko uspio riješiti i dobiti zastaru ovrhe, koja je izdana od strane javnog bilježnika, i odvjetničkog ureda, i na koji način? Napominjem: ovrha nije na sudu, samo je na FINI.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija