Jump to content

ezizena

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Kako se osigurati da će zadužnuca nakon određenog, usmenog dogovora, biti vračena? Samo potpisivanjem dodatnog ugovora u kojem je to definirano ili postoji i drugi način? Ako je zadužnica već predana, samo na temelju usmenog dogovora, može li se naknadno zahtjevati sastavljanje i potpisivanje ugovora? Radi se o tome da je uz ugovor o pripravništvu u privatnoj firmi dana i bjanko zaduznica, ali u tom ugovoru nije navedeno nista vezano za nju. Ugovor je na godinu dana. Obvezuje li ih trajanje tog ugovora na vračanje zadužnice, neovisno o tome hoće li ugovor biti produljen ili ne? Razlog davanja zadužnice je ulaganje u školovanje, odnosno pripravništvo. Ili je odgovor na sve ovo da sam se zeznuo
  2. Pozdrav, Može li se pokrenuti postupak ovrhe, Bjanko zadužnicom, ovjerenom kod javmog bilježnika, bez da postoji dodatni ugovor u kojem piše za što se zadužnuca može koristiti i u kojem vremenskom roku?
  3. Da nadodam... lovočuvar nije došao ("jer nema srne") i na tom području ima znaka za divljač.
  4. Pozdrav svima, U pitanju je udarac srne autom. Auto je u voznom stanju, ali ne radi žmigavac i napuknuti je branik. Auto je novi i ima kasko, no zanima me je li bolje koristiti njega ili tražiti pokrivanje troškova od lovačkog društva? (Za koje čujem da može biti komplicirani i dugi proces) Srna je otrčala dalje, a policija uzela dlake s auta koje su ostale. Ako imate kakvih dodatnih savjeta molim Vas da ih navedete. Hvala Vam unaprijed svima na odgovorima.
  5. Pozdrav, snimaju li nadzorne kamere na autocesti zaustavljanje na zaustavnoj traci, vožnju unatrag, okretanje i slično? Dolazi li za navedene i slične prekršaje kazna na kućnu adresu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija