Jump to content

markojurina2000

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala. Samo me najvise interesira, postoji li mogućnost da zbog ne placanja duga kojeg sam naveo dođe do zatvorske kazne?
  2. Uredu. Teoretski sto se dogodi ako se ne plati dug? Dakle ne posjedujem nista osim mobilnog telefona i odjece, nekoliko eura u dzepu... Slijedi li zatvorska kazna ako se dug ne plati? Dakle dug od cca 500 eura. (Dug sam prije pokusavao vracati koliko sam mogao, to se moze vidjeti po uplatama.) Planiram dug vratiti radom, ali ce mi trebati vremena, pa me zanima u koliko velikom problemu jesam? Unaprijed hvala.
  3. Uredu. Mozete li mi reci kako bi u mojoj situaciji izgledala ovrha? Ne posjedujem nista. I dali se racunaju kamate nakon sto me ovrše?
  4. Hvala Vam. Zanima me jos, kome se najbolje javiti za financijski savjet? Odnosno nekakvu pomoc za odgodu tog duga i sto bezbolnije vracanje istog.
  5. Pozdrav, Imam 22 godine, redovni sam student. Presutno prekoracenje je 1000 kuna. Moj minus je trenutno 2997 kuna (minus s mastercarda je sjeo na tekuci racun). Stigla je poruka od Zagrebačke banke da im se javim u poslovnicu. Dosao sam u poslovnicu međutim nista nismo rijesili, zasad su rekli da probam vratiti dok me ne kontaktira neko iz zagrebačke banke za naplatu duga ili tako nesto. Zasada ne mogu vratit dug, trenutno nemam posao. Zanima me koje su posljedice i sto slijedi? Kako funkcionira naplata tog duga i ovrha? Najviše me zanima mogu li taj dug naplacivati mojoj obitelji? Jer to nikako ne bi volio. Unaprijed hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija